Aki rendelkezik iPhone 16-al mi a véleménye róla?

Nem kell iPhone 16 hozzá, nekem 15 Pro van.
Fő kamerában sim hozza ennek a színtjét, 1 fokkal kevesbé melegszik.
A makró módot végre megkapta.
Összeítve, én még a 15P-t is simán cserélném rá, mert elég kiegyensúlyozott telefon lett. Simán megéri váltani a 11-t.
Bár a 16E-n is elgondolkoznék a helyedben, mert annak még jobb az üzemideje és nem sokkal rosszabb.

#2.
Magsafe-t alig használják, a fényerője teljesen rendben van. A kamerája a tesztek szerint jól szerepel, a GPU így is erős de cserébe hosszú az üzemideje és kevésbé hevül. Dynimic island túl van lihegve, szerintem nem ad hozzá sokat.
Amúgy igen, végeredményképpen jobb telefont kapsz az iPhone 16 személyében, de már megosztó megéri-e.
Mert ezeket jó leírni, de a mindennapi életben mit is használun ki belőle?
Mint kb. egyetlen érv egy átlag felhasználónak a Pro mellett, a 120hz-es kijelző, mert mást nagyon nem használ ki...

4-es, ezt általában kinővik az emberek úgy 13-14 éves koruk után és nem érdekli őket.
Ha villogni akarna az ember nem iPhone-t vesz, hanem egy 911-es Porsche-t, vagy egy AMG-s Mercit.
Azért átalakultak az értékrendek is, amit egy átlag ember is meg tud engedni magának az már nem státuszszimbolum.
De lehet a 4S idején még így volt, de már 2025-t írunk...

#3.
Jó ez a nézőpont is, igaz amit mondasz, de jelenleg amit az iphone 16e nyújt és az érte kért ár nincs összhangban. 300.000-t nem dobunk csakúgy el. 300.000-ért vehetsz használtan már 14 pro maxot is. Ha 200.000 lenne, akkor már rendben lenne. Én véleményem szerint azért találták ki a 16e-t, hogy 16-ot vegyél, magyarán hamár ott vagy, és picit még ráköltesz, akkor megvan a 16.

Jobb GSM boltokban megkapod 260 ezer körül és ez kicsit esni fog, simán reális augusztus környékén az a 220-230 ezres ársáv.
Nem mellesleg azért ez nem feltétlen igaz, hogy drága. Mert van olyan, hogy infláció.
Ha leveszel a polcról egy sajátot sajnos az is nagyon drága.
Szóval nehéz megmondani, mi az igazi értéke a piacon, mert közben nyilván a valuta is romlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!