Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » XIAOMI REDMI NOTE 14 PRO 5G...

XIAOMI REDMI NOTE 14 PRO 5G 8/256 GB telefont megéri venni? Legfontosabb nekem a kamera.

Figyelt kérdés
Eddig Galaxy S22 volt , csak sajnos elromlott. Ár-érték arányban ezt látom jónak , jó kamerával. Mik a tapasztalatok?

márc. 14. 10:23
 1/6 anonim válasza:
Megéri. Nekem bevált.
márc. 14. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ha S22 volt biztosan nem váltanék rá, mert elég masszív visszalépés.

Pixel 8A-t fontolnám meg a helyedben.

márc. 14. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Motorolat vegyél.
márc. 15. 07:05
 4/6 karesz01 válasza:

Az Samsung S22 telefont ismered , egy kicsit más a Xiaomi .

El kellene menned egy Xiaomi boltba , ahol kipróbálhatod a kiszemelt telefont .

Igy kipróbálhatod a telefont és persze a kamerát is .

Esetleg a többi típust is megnézheted .

Sok youtuber is tesztelte már ezért a videoikat meg lehet nézni , mi is a véleményük .

Ha van lehetőséged és anyagi fedezetted megjavítgatni a Samsung-ot , akkor előbb azt kellene megtenned , hogy ha nem muszály ne válts márkát egy olyanra amiről nem tudsz sokat .

Persze az is fontos mi a Samsung baja és mennyibe kerül a javitatása .

márc. 16. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Motorola edge 50 pro kamerája nagyon jó.
márc. 16. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Néztem már tényleg sok videót és tesztet , de amire azt mondják , hogy brutál jó kamera, inkább már 300 ezer forintos kategória vagy drágább. Sajnos az S22 fél éve szervizbe van. Elvileg az alaplapon a wifiért stb felelős modul ment ki. Folyamatosan újraindult , ha telefonálni akartam, illetve internetezni. Az s23 ultrán gondolkodom még rejoy oldaláról.
ápr. 10. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!