Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung,Apple mobiljai túláraz...

Samsung,Apple mobiljai túlárazottak a Honor,Xiaomi,Motorola,Google telefonjaihoz képest ?

Figyelt kérdés
Már mindegyik szinte jobb a Samsungnal,Samsung évek óta alig fejlődik.Az Apple-lel együtt.
tegnap 04:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

De legalább a Samsung, az Apple és a Google értelmezhető szoftvert gyárt, és nem veszi félvállról a készülékek támogatását.

Motorola, Xiaomi, Honor különösen rossz a szoftverfrissítések terén, negyedévente vagy félévente adnak ki egy biztonsági csomagot, a Samsung, Apple és Google pedig havonta (gondolom az Apple is, IPhonet ugyanis nem használtam már 7 éve).

Arról nem is beszélve, hogy a Xiaomi szoftvere különösen pocsék. És bizony egy jó hardver jó szoftver nélkül nem sok mindenre jó, legfeljebb lesz egy nagyon drága papírnehezéked. Inkább töltsön a telefon egy kicsit lassabban, de cserébe a szoftver ne hagyjon cserben.

tegnap 06:00
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, engem nem hagy cserben a Xiaomi szoftvere, szinte semmilyen hibával nem találkoztam a 6 év alatt. A 14-es modell pedig már 6 évig kap frissítést.
tegnap 06:06
 3/14 Sanyi2025 válasza:
52%

Nem túlárazottak, teljesen más hardver van bennük.

Jó, az Apple kissé túltolja a plusz tárhelyet.

tegnap 08:52
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Alsóbb kategóriákban nem tudom mi a helyzet, de ha a csúcstelefonokat nézzük, Pl, a Xiaomi vagy a Google is szinte pont ugyanoda árazza be a csúcskészülékeit, ahol az S25/25Ultra, Vagy a 16/16Pro Max van. Nem mondanám, hogy a többi márka jelentősen olcsóbb lenne hasonló tartalom mellett. Így túlárazásról szerintem nem beszélhetünk ha egymáshoz képest nézzük a versenytársakat. Hogy egy telefon előállítási költsége + egy tisztességes hasznon realizálható-e 500-600e Ft-ban, az más kérdés.
tegnap 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
tegnap 10:03
 6/14 Morzsi007 ***** válasza:
23%
Mind túlárazott, ha csúcskészülékeket nézzük, de csak az Samsung meg az Apple tud telefont gyártani.
tegnap 10:10
 7/14 Wambach-Bukosza Karcsi ***** válasza:
28%

biztonsági csomagot, a Samsung, Apple és Google pedig havonta

Kar hogy semmit se er a 0 napos sza rok ellen.

tegnap 10:33
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

1-essel az a bajm hogy elavult már.

A Xiaomi is 5 év frissítést ígér, a Moto az Edge 50 Neo-val tovább lesz támogatva, mint az A55.

Kérlek tájékozodjatok és ne írjatok hülyeséget.

Az okostelefon világ is folyamatosan változik, aminek fél éve utána jártál, az már nem is releváns...

tegnap 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező:

Marketingnek hatalmas költsége van, azt sokan elfelejtik.

Ahogy a szervízháttérnek is, ez jelenik meg a Samsung/Apple árakban.

Ráadásul az Apple monopol helyzetben van, mivel másnak nincs ilyen ökoszisztémája, kvázi a saját usereit tartják egy ketrecbe a csak egyedi megoldásokkal.

tegnap 11:58
 10/14 Morzsi007 ***** válasza:
0%
Ez lehet nem is baj. Aztán mindenki el tudja dönteni (többnyire), hogy melyik kell neki.
tegnap 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!