Mi bajotok az iPhone 4-el?
Figyelt kérdés
Sokat olvasom, hogy így szar, úgy szar. Aztán amikor valaki feltesz egy kérdést, hogy miért szar, mindenki pillogva mondja, hogy a hardver fasza, csak a szoftver rossz. iOS testreszabhatatlan. egy jailbreak után minden tökéletes, és jobban testreszabhatóbb, mint a droid2011. márc. 20. 16:03
2/12 anonim válasza:
Az ára, az iTunes kötöttsége (egy telefon működjön pendrájvként), még mp3-at sem lehet rá küldeni bluetoothon... Soha nem kéne.
3/12 bp1985 válasza:
Mivel te is egy IPhone user vagy, így felesleges bármi írni, mert úgyis az IPhonedat fogod védeni. Nekem az ios-ről megvan a véleményem. Cseréltem, de nem írom le, hogy miért jobbak a winmob, ill androidos telefonjaim. Egyszer meg már megkérdezted itt ezt a kérdést...
4/12 anonim válasza:
Nem is 1X
de az IOS-ben sok fantázia nincs,üres.
5/12 A kérdező kommentje:
ez az első ilyen kérdésem, de ezek szerint nem csak engem foglalkoztat. eddig sok indokot nem hallottam, csak, hogy drága:D hát nem is csóróknak találták ki.
2011. márc. 20. 16:16
6/12 anonim válasza:
Még,ha a luxusmobil kategóriába tartozna,de nem,mert minden 3embernek ez van,és hanyag az összeszerelés.
Szval nincs értelme az árának.
7/12 anonim válasza:
8/12 c0ltbringer válasza:
HTC simán megveri az IPhonet, annak ellenére, hogy az IPhoneban elég erős hardverek csücsülnek.
Sőt kb negyedannyiba kerül. Ha szeretnél Iphonet venni és megvan rá a pénzed, akkor semmi akadálya, mert nem rossz, de egy htc sokkal jobban megéri.
9/12 bp1985 válasza:
hát nem is csóróknak találták ki.
Igazad van, nem azoknak, hanem olyan sznoboknak, mint te, akik apucitól kapva villognak 14 évesen az iskolába vele. Nekem nem egy sz.r kellett, hanem egy olyan telefon, amivel tudok dolgozni. Na most az IPhone pont nem az. Sőt, mondok egy titkot, nem 1 telefon van ami jobb, és olcsóbb nála.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!