Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a bajotok a iPhone 4 -el?

Mi a bajotok a iPhone 4 -el?

Figyelt kérdés
Hamár valamire nincs pénz az már sz*r vagy mi ?
2010. aug. 16. 16:13
 1/10 A kérdező kommentje:
ui : Akinek nem kell ne vegye vegyen HTC (tudom hogy alapból jobb) de nem kell leszolni . 2. Legjobb telefonok :D
2010. aug. 16. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha valamit kb ötszörös áron árulnak, az sz*r... Egyszerűen nem ér egy iPhone többszázzer forintot.
2010. aug. 16. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom mindenki azt vesz amit akar. Én Nokia párti vagyok. =)
2010. aug. 16. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de annyit nem ér, azért annyira nem egy nagy cucc.

Sárgul a kijelző, nem lehet akárhol megfogni, nem annyira szabad, mint pl az android, bár azért azt is megértem, hogy nagy divat lett, mind fikázni, mind ilyet venni.

Pénz az lenne rá 30ezer Ftos havi számlával a T-mobilenál, függetlenül meg 300 fölött kezdődik lazán, de én inkább veszek egy androidos telefont és amit tud az iPhone, azt tudná ez is.

Sok ember van, amúgy, aki inkább vesz egy ilyen telót, hogy villoghasson, aztán a havi számlát meg alig tudja kinyögni.

2010. aug. 16. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
jó cucc csak nem ér meg több mint nyegyed millát max 75e adnék érte
2010. aug. 16. 16:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Az ára nem reális valóban . De azért 300k most mert hivatalosan nem lehet kapni :( Amerikába 600 $ GSM boltba szal hűség nélkül . Csak ez itt átcsap euró/font-ba ... és kijön majd itt 200k környékén.
2010. aug. 16. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

akkor sem éri meg.

legfeljebb 70-et...

Tisztában vagyok vele, hogy az apple cuccok a legjobbak (minőségben) a piacon, de ennyi pénzért már kettő jó telefont is tudok venni (pl.: kettő desire, kettő legend, kettő hd2, kettő galaxy s, kettő milestone...)

2010. aug. 16. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Jaja én más a HD2 árán adnám .
2010. aug. 16. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:

még az sem reális...

de mondjuk lehet ha elémraknának 2 telefont, hogy ingyen választhatok a kettő közül (hd2, i4) akkor az iphonet választanám

mert ugye a normálisabbak azt veszik ami olcsóbb de többet tud.

de ha az ár nemszámít :D

2010. aug. 16. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:

az, hogy nincs rá lóvém, de attól nem leszarozom, hanem inkább csodálom, istenítem

messze üti az összes többi telót, már maga a szoftvernél, amit sokan nem vesznek figyelembe

2010. aug. 19. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!