Mi a bajotok az iPhone 4 telefonnal?
Ha nézek iPhone kérdéseket, akkor ha választanotok kell 2 telefon között mindenki leszarozza az iPhone-t. Miért?
Most azért, mert szeretnétek ti is csak drága vagy tényleg nem jó és ha olcsóbb lenne akkor megvennétek. vagy miért ?
Akinek iPhone-ja van azt mondja, hogy jó telefon nincs nála jobb. Akinek Sansung Galaxy szériái vannak azok azt mondják, hogy az a jobb. Nem tudom hol néztem, hogy az iPhone 4 nyert díjat a Samsung Galaxy ellen. Most akkor hogy van ez az egész ?
a wifi dolog hülyeség
Egyébként az iPhone-nak nem a telefon a baja (az prémium minőségű cucc, hogy a galaxy hasonló legyen csak álmodhatunk róla) az igazi gond az iOS. Pont azoknak való akik szeretik, olyan embereknek akik annyit várnak el a telefontól, hogy alap szinten működjön, de ehhez nyújtson egy kényelmes kezelőfelületet. 0 testreszabhatóság (jailbreak nem számít) hiányzó funkciók (video telefonálás mobilhálózaton, bluetooth fájlküldés) amik már egy 5-6 éves telefonban is megvoltak, de el fogják adni a birka népnek mint hatalmas újítást
Ezen nincs mit vitázni.
Millió fórum írt már ezekről menj el, olvasd el.
Nekem a szőke bögyös macák tetszenek, másnak a vékony barnák. Ennyi. Kinek min az igénye, kinek mi jön be.
Tökéletes telefon nincs (nem is lesz), igények viszont vannak.
Jó sok hasonló kérdés van már ezen az oldalon :D
Tehát most a szakmai és mindenféle tesztek alapján a legjobb telefon az iPhone 4 a piacon. Most jelent meg a Galaxy S2 ami ugye behozta (talán be is előzte az iPhone 4-et) igen ám de jön az iPhone 5 ami ugyancsak megelőzi a Samsungot. A Samsung mindig szorosan ott kullog az Apple seggében. Mind 2 gyártónak vannak erősségei és gyengeségei. Nyáron fog megjelenni az új iPhone, hozzánk majd csak November környékén érkezik hivatalosan. Én a helyedben megvárnám az iPhone 5-öt, ha tudsz addig várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!