Mi a bajotok az iPhone 4 telefonnal?
Ha nézek iPhone kérdéseket, akkor ha választanotok kell 2 telefon között mindenki leszarozza az iPhone-t. Miért?
Most azért, mert szeretnétek ti is csak drága vagy tényleg nem jó és ha olcsóbb lenne akkor megvennétek. vagy miért ?
Akinek iPhone-ja van azt mondja, hogy jó telefon nincs nála jobb. Akinek Sansung Galaxy szériái vannak azok azt mondják, hogy az a jobb. Nem tudom hol néztem, hogy az iPhone 4 nyert díjat a Samsung Galaxy ellen. Most akkor hogy van ez az egész ?
Szerintem az egyetlen baj a magas ára... Az iPaddel is ez volt de annak bezzeg képesek voltak levinni az árát.
Amúgy szakmailag tényleg az egyik legjobb telefon, vannak benne hiányok mint a rádió vagy a kompatibilitás más márkákkal.
Az AppStorenak is vannak jó és rossz oldalai : müködö programmot kapsz megdöbbentöen jó minöségűt és gyakran van akció. Viszont nincs az a testreszabhatóság mint egy Androidnál hogy ingyen megszerzed a programm/játékot.
Bár én inkább megvárnám az iPhone 5-öt, mivel a 4esnek is esni fog valamelyest az ára, és az iPad példájából kiindulva sokszoros teljesitmény javulást várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!