Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a bajotok az iPhone 4...

Mi a bajotok az iPhone 4 telefonnal?

Figyelt kérdés

Ha nézek iPhone kérdéseket, akkor ha választanotok kell 2 telefon között mindenki leszarozza az iPhone-t. Miért?

Most azért, mert szeretnétek ti is csak drága vagy tényleg nem jó és ha olcsóbb lenne akkor megvennétek. vagy miért ?

Akinek iPhone-ja van azt mondja, hogy jó telefon nincs nála jobb. Akinek Sansung Galaxy szériái vannak azok azt mondják, hogy az a jobb. Nem tudom hol néztem, hogy az iPhone 4 nyert díjat a Samsung Galaxy ellen. Most akkor hogy van ez az egész ?

2011. márc. 13. 09:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én a helyedben ha olyan gazdag lennék egy fullos htc-t vennék. Az android és a rajtafuto sense miatt. Sztem testreszabhatóságban dizájnban és használhatóságban is veri az iphone-t. Régen én is iphone rajongo voltam, de azóta kicsit érettebb lettem és rájöttem hogy ez csak egy parasztvakítás, hiába isteníti mindenki, negyedmillió forintot egyáltalán nem ér meg. Ha olcsóbb lenne egy fullos htc-nél akkor TALÁN megvenném (meg ha persze lenne pénzem :D ) Na de én a helyedben nem venném meg. Esetleg samsung galaxy S. Abból is lesz 2 én azt megvárnám és megvenném, de nincs rá zsé :S Meg még mindig nem értem miért jó egy ilyen drága telefon, feleanyiba kerül egy galaxy ace és az is nagyon király, holnap kapom meg talán... Remélem érthető volt és segíteni is tudtam. Sok sikert :)
2011. márc. 18. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyetlen baj a magas ára... Az iPaddel is ez volt de annak bezzeg képesek voltak levinni az árát.

Amúgy szakmailag tényleg az egyik legjobb telefon, vannak benne hiányok mint a rádió vagy a kompatibilitás más márkákkal.

Az AppStorenak is vannak jó és rossz oldalai : müködö programmot kapsz megdöbbentöen jó minöségűt és gyakran van akció. Viszont nincs az a testreszabhatóság mint egy Androidnál hogy ingyen megszerzed a programm/játékot.

Bár én inkább megvárnám az iPhone 5-öt, mivel a 4esnek is esni fog valamelyest az ára, és az iPad példájából kiindulva sokszoros teljesitmény javulást várható.

2011. márc. 18. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
maga a hardver prémium minőség, szerintem a legjobb. a baj az oprendszerrel van.
2011. márc. 18. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
2011. márc. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!