Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone telefonnál Appstore...

Iphone telefonnál Appstore beállításnál problémába ütköztem (? ) SOS

Figyelt kérdés

ill, ismerősömnek kérem a segítséget, a probléma a köv.:

telefonról próbált regelni, kitöltött mindent rendesen, de a security code-nál mindig hibát jelzett..

egyéb info: a telefon gyári,nem jailbreakelt.

2010. ápr. 18. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
dobd ki azt a szar telefont, vegyél másikat
2010. ápr. 19. 00:15
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz, ez nagy segítség volt:D
2010. ápr. 19. 01:06
 3/9 anonim ***** válasza:

első vagyok és ezt én komolyan mondtam, apám vett multkor magának és másnap aztmondta hogy "ez egy fejőgép, egy üzlet de nem az én javamra és én mindjárt földhöz csapom, és megmondhatod ismerőseidnek is hogy apád csak azért nem vágta kukába mert még van olyan barom aki megveszi"

apám legnagyobb baja a töltője volt. tehát bekapcsolta a gps-t, lement budára, a telefon felmelegedett és 1 óra alatt lemerült de úgy hogy induláskor frissen volt töltve

azt is mondta hogy nem nyomás érzékeny, tehát nem lehet rajta írni/rajzolni

Iphone csak villogni jó, olyan mint az ed hardy márka, iszonyú drága és sznobok veszik meg és csak azt tükrözi hogy mennyire gazdag vagy.

jelenleg apám valami htc nevű telefont használ, amire aztmondja hogy nagyonjó de egy problémája van vele hogy szintén nem lehet rajta rajzolni meg írni.

neki azért ilyen fontos ez (gondolom én) mert írni gyorsabb mint az érintő billentyűzeten pötyögni.

aham igen ezaz [link]

és még a kijelzője is sokkal nagyobb és vékonyabb

mind1 a lényeg hogy apám úgy tapasztalta hogy fos ez a telefon és így már az én szemszögemet is eléggé befolyásolta (mert tényleg ha belegondolsz csak mindenféle szép játék meg csecse van rajta, de komolyabb használható programok nincsenek.)

2010. ápr. 20. 14:59
 4/9 A kérdező kommentje:

én nemtom, írtam h haveromnak kell a segítség, nekem LG telóm van, és imádom:D, ő az: [link]

apud telója jól néz ki:), neked milyen van?

2010. ápr. 21. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem nokia 5800 xpressmusic, szintén apué volt :D
2010. ápr. 22. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
huh most nézem a telódat, jól néz ki, látom a kamerája is jó. 5 mp
2010. ápr. 22. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:

apud ha megunja rádhaggya a telóit?:D

szép ez a nokia, irigykedek, mindig is nokiát akartam... de vhogy sose jött össze eddig. nincs kedved cserélni?:D

2010. ápr. 23. 06:41
 8/9 anonim ***** válasza:
neem, elvileg anyunak akarta adni, de mivel anyának égnek áll a haja modern technikáktól ezért elcseréltem vele :D:D mert addig sony ericsson k800i-m volt és anyunak is csak neki elromlott azért kapta elvileg
2010. ápr. 23. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:

ja cserélni nemhiszem XD most olvastam csak vissza, hát nemtom ha ráfizetsz akkor meg lehet beszélni :D mer azért nem olyan olcsó telefon ez : /

apámék meg nemengedik csakúgy hogy ideoda üzleteljek és gondolom apa valami napot bökdöső árat mondd ugyhogy nemhiszem h megérné xD

2010. ápr. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!