Egy Androidos telefonnal, vagy egy iPhone-nal járok jobban?
Ez Tőled függ, mennyire szeretsz/mersz buherálni, programokat telepíteni, jailbreakelni, rootolni..
Van ki ezt szereti, van ki azt utálja.
iPhone
Ha meg nem tetszik az még eltudod adni normális áron, nem ugy mint az androidosokat
jó az s2 mostanio teló az iphone 4 meg már közel 1 éves.
én az iphone ajánlom mert a 3 éves 3G t is még viszik 50-60ezerért. elég értékálló.
az android annak való aki szereti buherálni a telefonokat.
az iphonera olyan profi gamek vannak h teljesen le vagyok hűlve. én imádom.
androidban elméletben vagyok jártam mert először galaxy S t akartam, de ahogy olvasgattam róla, meg néztem a szakmai topicocat inkább az iphone 4 jött be. átlag felhasználóként (zene,film, olvasás, játék játék játék, navigáció, szoftverek alkalmazások mennyisége és minősége alapján,zseblámpa funkció-nekem kell!) ez kezelhetőbb.
ami először zavart az androidban (a spicát néztem ki még tavaly) h minden topicban minden 2 hsz, fohászkodás volt a gyártóhoz h jujj de ugye lesz majd erre froyo??? és társai. nahh spicára nem lett. néztem az GS , arra lesz még mert fejlesztői telefon, de a többit hamar elfelejtik.
iphonera 2 évig tuti van frissités.
de tényleg az igényeidhez kell mérni. én annyira nem bütykölök csak használom. ha jön frissités és tetszik letöltöm. iphonehoz van 2 évire a tmobilnál ingyenes navi. azt is próbáltam kocsoval,gyalog . jó volt.
aztán ha iphone 6ra váltanék még akkor is tiszteséges árat fogok érte kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!