Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Nokia c3-00 -ról?

Mit gondoltok a Nokia c3-00 -ról?

Figyelt kérdés

Hamarosan ilyen telefont fogok kapni és kérdezném mi a vélemény

tudom sok ilyen a kérdés de mára már sokkal több a tulajdonos ..

Videót nézni rajta milyen?

Zenét hallgatni?

Fényképezni, milyen képeket csinál?

Játékok vannak rajta?

Háttérképek témák... ?

2011. márc. 17. 18:35
 1/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van pinkbe!2.0 megapixeles kamerája van de ahhoz képest nagyon jó képet csinál jó rajta minden egy pár téma van rajta meg 3 játék háttérkép nincs rajta egy darab se bár én kártyafüggetlenül vettem :) na ennyi elég sztem
2011. márc. 17. 18:48
 2/7 bp1985 ***** válasza:
elavult oprendszer, borzalmas wifi, sw hiba. Jó tulajdonsága talán a werty, bár nekem soha nem kéne qwerty-s telefon.
2011. márc. 17. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:

de én tehetek rá háttérképet és témát nem??

1. válaszoló, neked mi a véleményed wifiről??

2011. márc. 18. 10:47
 4/7 anonim válasza:
nekem semmi bajom a wifijével.
2011. márc. 24. 19:48
 5/7 bp1985 ***** válasza:
Szolgáltatónál dolgozom. Naponta jön be c3 wifi problémával, ugyanúgy, mint s5230 kijelzőhibával. Az lehet, hogy van egy x százalék, aminek jó, de a többségébe használhatatlan. Felmegy, 2 perc után szétbomlik. Mobilarénán tesztelték is. Eléggé elcseszte ezt a nokia, ugyanúgy, mint az érintős telefonjait.
2011. márc. 24. 19:52
 6/7 anonim válasza:
én eddig addig tudtam használni a wifijét ameddig akartam úgy, hogy még egyszer se fagyott le és még csak fél éve van meg.
2011. márc. 24. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,a válaszokat!
2011. márc. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!