Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?

Melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

80-95k Ft-ig áldoznék rá! Nekem nincs nyerő márka szóval édesmind1 mit ajánlotok, a lényeg hogy jó legyen használjon ki mindent ennyi pénzért!

Játék,Wifi,fényképezés,zene hallgatás terén minőségiben állja meg a helyét!

2011. márc. 7. 18:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
*Telót főleg drágábbat vagy okos telefont nem éri meg használtan. sorry
2011. márc. 7. 19:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát igen Nokia nagyon a Symbian felé hajt, még az N8 is arra lett alapozva és sok helyen hallatom hogy lassú mert nem érhitőskijelzős mobilokra lett kitalálva!

Akkor Nokia telók kilőve, de ezzel egyet is értek!

Lg telefonok közül E900 Optimus 7 mit tudtok mondani illetve még a Motorola Milestone 2-ről?

2011. márc. 7. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Optimus 7 is kiváló készülék, de először is azt kell eldöntened, hogy milyen oprendszer kell neked. Az Optimus 7-en Windows Mobile 7 fut, amely még nem kiforrt rendszer, de van benne fantázia. Viszont ebből az oprendszerből a Samsung OMNIA7 az ajánlott készülék. Ha Android kell, akkor eldöntöd, hogy kelle neked qwerty, ha igen, akkor Milestone2 beszerezhető, de egyenlőre az árát nem éri meg, felszereltsége pedig a tavaly megjelent telefonok szintjén van. Ha nem ragaszkodsz a qwrty-hez, akkor Galaxy S-ben vagy Desire-ben gondolkodjál. Viszont nem rossz készülék az iPhone vagy a Samsung WaveII, de te kell eldöntsd, hogy milyen oprendszer kell neked!! :) Ahogy láttam a multimédia fontos számodra, ugyhogy szerintem maradj az Android mellett.
2011. márc. 7. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Most szerintem a Samsung S a legjobb döntés, majd a Samsung S2!
2011. márc. 7. 20:25
 15/20 A kérdező kommentje:

Maradok a Samsung i9000 Galaxy S-nél, igaz ahol én rendelem ott 100.000Ft van! De sebaj kicsit gyűjtök még rá, mert ahogy elnézem a GYK-t elég sokan akarnak ilyet!

Köszönöm a segítséget srácok, zöld kezet kaptok!:P

2011. márc. 7. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Nokia N900!
2011. márc. 7. 20:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Nokia N900 nem rossz, de nem régi telefon már a mostaniakhoz képest?! Meg az Os rendszere is Linux alapon fut, persze ez jó is meg rossz is gondolom!
2011. márc. 7. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
16 vagy 8 Gb-at veszel ?
2011. márc. 7. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Maradj te csak a Galaxy S mellett! ;)

Az N900-on Maemo van, amely tényleg nem nagy fejlesztéseken megy át az utóbbi időben, nameg az alkalmazások hiánya...pedig ezektől okos a telefon.

2011. márc. 7. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
na ennek örülök, elsőnek említettem a Samsungot és végül az nyert... bár meg is értem miért, legjobb :)
2011. márc. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!