Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?

Melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

80-95k Ft-ig áldoznék rá! Nekem nincs nyerő márka szóval édesmind1 mit ajánlotok, a lényeg hogy jó legyen használjon ki mindent ennyi pénzért!

Játék,Wifi,fényképezés,zene hallgatás terén minőségiben állja meg a helyét!

2011. márc. 7. 18:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
HTC Desire
2011. márc. 7. 18:53
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem kérdéses a válasz: Egyértelműen és határozottan JAVASLOM: Nokia C7
2011. márc. 7. 18:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Ez a HTC Desire mellet elmehet a fa**ba a lassú symbian s60al.
2011. márc. 7. 19:00
 4/20 anonim ***** válasza:
42%
Iphone 3gs, vagy 4. Könnyen kezelhető, gyors, gyönyörű. Igaz, nehéz vele. Zenét, játékot csak Itunes-on keresztül, jailbreak stb. De megéri. Wifi van benne, nagyon szép képet csinál, játékokban messze viszi a pálmát. A zene is nagyon jó rajta. Én csak ajánlani tudom.
2011. márc. 7. 19:07
 5/20 anonim ***** válasza:

80-90e ért hol találsz te iphone 4-et?

A kérdésedre válaszolva én egyértelműen a Sony Ericcson Xperia X10-et vennén. Nem a minit és nem a mini pro-t! Azért írd meg mit vettél! :)

2011. márc. 7. 19:21
 6/20 anonim ***** válasza:
42%
Hol találok? Szerinted mi az az expressz, vatera, teszvesz stb.? Maradtál volna bölcs.
2011. márc. 7. 19:24
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, még várok hasonló jó tanácsokat tőletek szívesen!:) Jövőhónap szeretném megvenni, de azért most jó ha tudom milyet veszek, jobb előbb mint későn!

Amúgy igen Iphone termékei elég drágák, de használtan se szeretnék olyat venni!

Szóval akkor eddig

HTC desire

Nokia C7

Sony Ericcson Xperia X10

2011. márc. 7. 19:26
 8/20 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S

Sokkal jobb mint ezek

2011. márc. 7. 19:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S vagy Desire. A multimédiábar erősebb a Galaxy S, ezért én azt választanám, de ez a te d9ntésed. Mindenképp ezek közül válasz, ezek jobbak, mint a Sony Androidos készülékei, vagy bármely LG, Nokia telefon.

A Nokiákat meg hagyd a fenébe a Symbian miatt. Csak az az utolsó looser suttyó ajánlja mindenhol össze vissza a sznob készülékeit, de az Androidosok mellett a C7 elbújhat jó mélyre.

2011. márc. 7. 19:41
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Maradtam volna csöndben? Akkor felvilágosítalak, az iphon 4 16 GB-s újonnan 180 000 körül van csak vegyük ezt példának egy 180e-s teló amit te használtan 80-90 ezerért akarsz megvenni. Eltudom képzelni milyen állapotban lehet, ha van egyáltalán ilyen, hát ez majdnem a fele. De elképzelhető hogy van én biztos nem venném meg. Telót használtan főleg drágábbat vagy okos telefont nem éri meg használtan.

Ja és a Galaxy S is tényleg megéri és nokiát pedig egyáltalán nem érdemes és addig nem is lesz ameddig Symbianos lesz.

2011. márc. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!