Lesz új telefonom de nem tudom melyiket válasszam. Van 3 telefon ami nagyon tetszik de nem tudok választani ehhez kéne a segitség?
Amint már emlitettem van 3 tetszőleges telefon!
1.: TINNO KT01
2.: Samsung - Telefon Mobil B3310
3.: SAMSUNG C3300 CHAMP
4.: Nokia C3
Jaj és lehet, hogy az elsőt nem fogjátok találni mert román telefon. Én romániai lakos vagyok és megvannak a linkek a telefonokhoz de persze románul.
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
Olvasgattam kicsit a Nokia C3-ról. 15:22-nek igaza volt. Hiába van WiFi-je nem lehet azt használni! És ha még a hálozaton se lehet rendesen netezni akkor nem éri meg.
Szóval a Nokia C3 kieset a versenybő0l. :))
Már csak 2 van amit nem tudok eldönteni.
Nokia 5230----van jó op.rendszere,okostelefon....:),szép,jó az internet kapcs.,DEEE nincs WiFi. (ez pedig nagyon jól jönne.)
Samsung S5620 Monte-----Nagyon szép,jó internet kapcsolódás,WiFi,Nagy Menü,3 oldalas alap,DEEEE nincs op.rendszer.(de van Java de ez nem pótolja teljesen.)
Szerintem Sony Ericsson Xperia X8 at vegyél.. 160mb belő 3mpx es kamera ajándék 4 gb os kártya... és nagyon OKOS!
vaterán már van 35000ft ért én is onnan vettem felbontatlan dobozba volt.. és tökéletesen működik semmi baja 1 karc nincs rajta
Wifi-hálozatkapcsolat vezetéknélkül routerről.
1.egy röhej
2. játéktelefon
3.játéktelefon
4.használlható,nagyon jól összerakott,szép mobil,pár soft hibával.5230 a király :D
Szánj rá egy kicsit több pénzt, olvass utána teszteknek és vegyél egy normális Samsung-ot...
Most lesz nemsokára elérhető piacon a Samsung Galaxy S Mini, már kapható a Galaxy Ace.
Ne gagyiban gondolkodj, mert hamar be is fog sz.rni!!!!!
Támogatói háttér legyen (szervíz, frissítés, support)!!!!
Ingyen facebookozni xD
Takarodj a hülyeségeiddel innen !PFFFF
Igen,ha veszel olyan dualsimet csubakkát akkor hamar elromlik,és ha elromlik akkor nincs vissza út,mert sehonna sem fogsz alkatrészhez jutni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!