Lesz új telefonom de nem tudom melyiket válasszam. Van 3 telefon ami nagyon tetszik de nem tudok választani ehhez kéne a segitség?
Amint már emlitettem van 3 tetszőleges telefon!
1.: TINNO KT01
2.: Samsung - Telefon Mobil B3310
3.: SAMSUNG C3300 CHAMP
4.: Nokia C3
Jaj és lehet, hogy az elsőt nem fogjátok találni mert román telefon. Én romániai lakos vagyok és megvannak a linkek a telefonokhoz de persze románul.
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
a Corby is megy a levesbe fél év után
a gombos Nokiák a legtartósabbak
asdfvb látom te aztán nagyon vágod a témát.
Csak annyi orbitális baromságot hordasz össze, hogy elképesztő.
Felvilágosítalak, hogy a Corby nem megy a levesbe fél év után, sőt MÁSFÉL év után sem. Unokahúgomnak ilyenje van, ~1,5 éves a telefon. Folyamatosan használja, és semmi baja nem volt még a készüléknek. Egy fagyás sem, nem lötyög a hátlapja sem. Folyamat zsebben van tartva, kijelzőjén még sincs egy karc sem.
Szóval az olyanok, akik még életükben nem használtak, de még nem is láttak Corby-t, azok ne becsméreljék már le, csak azért mert a többi topicban így tettek. És akkor vegyük fel a "másokiseztmondtákmondjukmiisezt" stílust.
Huhh...nagyon sok tipp jött.
Akkor a versenyben maradtak:
Nokia C3<----tartos,van WiFi je, van QWERTY gombsora.
Samsung B33310<----Nekem nagyon tetszik de kekben sokkal szebb,QWERTY gombsor, elcsutathato es van bluetooth messenger.
Nokia 5230<----Szép és okos de nincs benne WiFi (bár nekem arra nincs nagy szükségem de egy ilyen telóhoz jó lenne.)
Samsung S3650 Corby<----Jobb mind a Champ csak nincs USB-je. Amúgy nagyon jó kis telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!