Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lesz új telefonom de nem...

Lesz új telefonom de nem tudom melyiket válasszam. Van 3 telefon ami nagyon tetszik de nem tudok választani ehhez kéne a segitség?

Figyelt kérdés

Amint már emlitettem van 3 tetszőleges telefon!

1.: TINNO KT01

2.: Samsung - Telefon Mobil B3310

3.: SAMSUNG C3300 CHAMP

4.: Nokia C3

Jaj és lehet, hogy az elsőt nem fogjátok találni mert román telefon. Én romániai lakos vagyok és megvannak a linkek a telefonokhoz de persze románul.

1.: [link]

2.: [link]

3.: [link]

4.: [link]

2011. márc. 5. 21:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

a Corby is megy a levesbe fél év után

a gombos Nokiák a legtartósabbak

2011. márc. 5. 22:18
 12/29 anonim ***** válasza:

asdfvb látom te aztán nagyon vágod a témát.

Csak annyi orbitális baromságot hordasz össze, hogy elképesztő.

Felvilágosítalak, hogy a Corby nem megy a levesbe fél év után, sőt MÁSFÉL év után sem. Unokahúgomnak ilyenje van, ~1,5 éves a telefon. Folyamatosan használja, és semmi baja nem volt még a készüléknek. Egy fagyás sem, nem lötyög a hátlapja sem. Folyamat zsebben van tartva, kijelzőjén még sincs egy karc sem.

Szóval az olyanok, akik még életükben nem használtak, de még nem is láttak Corby-t, azok ne becsméreljék már le, csak azért mert a többi topicban így tettek. És akkor vegyük fel a "másokiseztmondtákmondjukmiisezt" stílust.

2011. márc. 5. 22:25
 13/29 anonim ***** válasza:
figyelj...kifogtatok egy jobb darabot, szerencsétek volt de a corby-k, s5230-asok 90%-át fél éven belül viszik a szervízbe.A agybátyámnak GSM boltja van, uh csak tudom. Viszont a gombos Nokiák a világ legtartósabb telefonjai régen a 3310-esemet megúsztattam a Balatonba, működött tovább mintha misem történt volna. Most 3 éve van N95 8GB-om minden nap sokat használom és még mindig olyan, mint újkorában.
2011. márc. 5. 22:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Éppen a C3 amely kritikán alul sikerült a Nokiától. Már csak ha a WiFi-t elinditod benne, úgy, hogy routert is kapjon máris kérheted a Nobel dijat. Pedig az a telefon éppen a szoviális kapcsolatra és WiFi-zésre volt készitve. Ezt szépen leirták a Mobilarenasok is, hogy a C3 nagyon nem sikerül jóra. Amúgy azt ajánlom neked és mindenkinek, hogy a készűlékeket a modell alapján kell megitélni és nem kell ráhúzni, hogyha gombos akkor Nokia, hogyha érintős, akkor Samsung vagy htc. Nem, minden modellt külön kell kezelni, nem kell jönni a sztereotipiákkal.
2011. márc. 5. 22:49
 15/29 anonim ***** válasza:
igazad van, de te most ezek közül melyiket vennéd? én leírtam, hogy a c3-at venném, mert az az egy normálisan kezelhető az itt felsoroltak közül, meg talán a legtartósabb. ez az én véleményem, ennyi az a 2 Samsung amit belinkelt lányoknak meg 6 éves kisfiúknak való, én csak megmondtam 20 éves fejjel hogy melyiket venném
2011. márc. 5. 22:58
 16/29 anonim ***** válasza:
Igen, értem, csak figyelmeztettelek. Amúgy én is a C3-at mondanám ezek közül, amelyet esetleg megéri megvásárolni. :)
2011. márc. 5. 22:59
 17/29 anonim válasza:
Az 5230 naviban van gps-vevő, ingyen navigációs szoftver, de wifi is van bent? Azt hittem nincs benne vagy hát úgy tudom...
2011. márc. 6. 14:28
 18/29 A kérdező kommentje:

Huhh...nagyon sok tipp jött.

Akkor a versenyben maradtak:

Nokia C3<----tartos,van WiFi je, van QWERTY gombsora.

Samsung B33310<----Nekem nagyon tetszik de kekben sokkal szebb,QWERTY gombsor, elcsutathato es van bluetooth messenger.

Nokia 5230<----Szép és okos de nincs benne WiFi (bár nekem arra nincs nagy szükségem de egy ilyen telóhoz jó lenne.)

Samsung S3650 Corby<----Jobb mind a Champ csak nincs USB-je. Amúgy nagyon jó kis telefon.

2011. márc. 6. 14:30
 19/29 anonim ***** válasza:
Az 5230-at vedd.
2011. márc. 6. 14:36
 20/29 bp1985 ***** válasza:
100%
Symbianos telefont soha, főleg nem c3-at. A beépített wifije borzalmas.
2011. márc. 6. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!