Lesz új telefonom de nem tudom melyiket válasszam. Van 3 telefon ami nagyon tetszik de nem tudok választani ehhez kéne a segitség?
Amint már emlitettem van 3 tetszőleges telefon!
1.: TINNO KT01
2.: Samsung - Telefon Mobil B3310
3.: SAMSUNG C3300 CHAMP
4.: Nokia C3
Jaj és lehet, hogy az elsőt nem fogjátok találni mert román telefon. Én romániai lakos vagyok és megvannak a linkek a telefonokhoz de persze románul.
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
az elsőt nem ajánlom, mert kínai és gagyi..
és csak én érzek ellentmondást ebben?
"2 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 2048 x 1536 pixeli"
a 2048*1536 az 3 megapixel nem kettő...
(ha nem jól értelmezem akkor bocsi, nem beszélek románul)
az elsőt semmiféleképpen se vedd meg az 1 kinai IPhone klón(utánzat) semmit se tud rendesen és szar is
a samsungokat saját tapasztalatból nem ajánlom. ha telót veszel akk Sony Ericsson-t v Noklát vagyél
Amit mondasz abban van valami...
Jaj amúgy 4 tetszőleges telefon van csak mellé nyomtam...:)
Am nekem az első tetszett a legjobban de majd még meglátom a további hozzászolásokatt.
TINNO KT01 - Hát nem tudom, én nem venném meg...
Samsung Telefon Mobil B3310 - Iszonyatosan ronda :S
Samsung Champ - Viszonylag jól néz ki, viszont kicsit "buta". Gyenge kamera, kis kijelző, rezisztiv érintőpanel(nem annyira érzékeny, mint a kapacitív. Nézd meg a Corby-t. Az hasonló, csak jobb kamera, kijelző stb.)
Nokia C3 - WiFi van benne. Teljes QWERTY billentyűzet. Viszont nem érintőkijelzős.
Össz.: Ezek közül vagy a Champ vagy a C3. Attól függ az érintőkijelző, vagy a wifi és egy kicsit jobb kamera a fontos neked. De ha 20 ezer körül akarsz maradni árban, akkor nézd meg a Corby-t még. Igaz, nem WiFi képes, de több dologban jobb a Champnél. De ha van rá 30ezred akkor ajánlom figyelmedbe a Nokia 5230 Navi-t. Az 5230-ban van beépített GPS vevő, WiFi, nagyméretű érintőkijelző(sajnos rezisztív, de a Champban is az van) és 2 megapixeles kamera.
Ha még valaki azt mondja h az elsőt ne vegyem meg akkor halgatok rátok...:)
De én a Samsungokat nagyon birom és a Nokiák szerintem enyhén gagyik....
A max. ár 30.000 ezer forint!
És akkor mivel ennyi az ellenszenv az elsőre nem veszem meg.
És nekem az érintőképernyő nem annyira fontos.
A WiFi sem igazán mivel ahol én lakok nagyon rosz a WiFi-jel.
3. vagyok...
Nokiák GAGYIK? Vezető telefonmárka. Pár éve még egyedül az volt a legjobb, mostanra már minőségben ott körül jár a Samsung is, meg a Sony Ericsson(bár én az SE-ket sose komáltam...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!