Alcatel OT-602-es telefon, segítség? Facebook, játékok, sim kártya? Köszii!
Alcatel OT-602-es One Touch készülékem van. Több kérdésem is lenne. Vannak rajta beépített Java alkalmazások: Twitter, Facebook és Palrongo.
Nem wifis a teló, nincs net előfizetésem, Telenoros (20as) vagyok, tehát ingyen facebook sincs.
1. Elvileg vannak játékok a készüléken, lehet én vagyok nagyon hülye, de nem találom őket. Vannak? (ha igen, akkor hol?)
2. Ha kiveszem a SIM kártyát a telóból, (kipróbáltam) és rányomok a facebookra, betölt, be is tudnék lépni. (nem tudtam belépni pont, jelszóhiba miatt, saját hiba)
Tudok-e így, kártya nélkül számlát csinálni, beengedne-e, vagy kártsa6net nélkül nem is engedne be?
Ehhez még érdemes tudni, hogy Auchanban vettük most nemrég, kártyával együtt, saját kártyámat használom, régi számmal.
Remélem aránylag érthető amit leírtam. Előre is köszi a válaszokat! (értelmeseket ha lehet !)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!