Ki unja rajtam kívül a napi 30 darab Iphone-os kérdéseket? Mert ugye google.
"Hol van ezeknek az embereknek az értékrendje, a realitása?"
Nézd én főiskolára járok de bulizni nem szoktam mivel van barátnőm és így jut pénzem jobb ruhákra és volt már mikor beszóltak, hogy biztos apuci vette. Pont olyan szól be aki egy hétvége alatt elbasz egy 5 ezrest mondjuk. Mindenkinek más az értékrendje. Én szeretek normálisan öltözni de valakinek csak a party vagy az Ájfón a fontos, a ruhával nem törődik.
Igen, épp ezért utaltam arra, hogy abnormális az értékrendjük.
Előbb "jelenjen meg" , és utána kapja elő a menő telefont, mert így nevetségessé válik. Olyan mintha egy hajléktalan ennivalóra kérne pénzt, közben meg aranylánc lógna a nyakában.
Régen a legjobb barátom vett t-mobileból 3g 16gb-ot.
Számoltam egy kicsit és meghökkentem.Legnagyobb Itarif csomaggal vette ami teljesen felesleges volt neki.
199Euró az első rész.
aztán 24hónapra,havonta 99euro-t fizet ki...
Aki akarja az számolja ki a végösszeget...
Azóta is bánja,még fél évig fizeti.
"Azóta is bánja,még fél évig fizeti."
Az ilyen embereket nem tudom sajnálni. Aki nem tud elolvasni egy szerződést aláírás előtt az meg is érdemli. Neten is el lehet olvasni mindent, fórumok is vannak ahol segítenek. Tudhatta volna, hogy mi vár rá.
"Kint ésszel vásárolnak és igazán megnézik, hogy mire is adnak ki pénzt és hidjétek el ott nem adnak felesleges euro-kat egy telefonra, mert alma van a hátán, vagy agyon van reklámozva!"
Mégis sikeres az Apple. Úgy látszik mégis sokan vesznek Iphone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!