Kinek milyen telója van? :D
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 17:35
21/30 anonim válasza:
Nekem ugyanaz mint az utolsónak :D annyi különbséggel, hogy a 7373-asom törött,és totálkáros, szóval használhatatlan. Viszont a wave nagyon klassz telefon nem bántam meg :)
23/L
22/30 anonim válasza:
sok divatmajom "érintős", Nokia E52
23/30 anonim válasza:
Én az E52-öt cseréltem le OMNI7-re és nem bántam meg. Kell haladni a korral és a tudással nyomorult! :D:D
25/30 A kérdező kommentje:
Melyiket válaszoam Omnia 7 Iphone vagy Blackberry 8520?XD
Lehet nyitok egy új ilyen kérdést xDDD
Mert már nem tom eldönteni midegyik nagyon tetszik :DD
2011. febr. 8. 16:55
26/30 anonim válasza:
gondolom még gyerek vagy vagyis azt vettem ki az írásaidból... nos Omnia 7 nemhiszem hogy megfelekne neked mert elég kevés alkalmazást lehet még win7 mobilokra letölteni. Blackberry inkább azoknak akiknek munkára kell de azoknak is inkább iphone. akinek meg sok app kell annak iphone meg gyors is.
Nekem Samsung Galaxy S-em van nagyon jó ezt is tudom ajánlani ha nem tetszik akkor vegyél iphone 4-et!
27/30 anonim válasza:
Szerintem is Samsung I9000 Galaxy S!!
28/30 A kérdező kommentje:
samsung galaxy S megvan a következő telóm :)
2011. febr. 9. 21:44
29/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2011. febr. 9. 21:45
30/30 anonim válasza:
Nincs mit!! Nagyon szép, jó...stb. Nekem is ilyen van azért mertem ajánlani!:)) ja és Üdv. a SAmsung I9000 Galaxy S klubban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!