Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek volt vagy most is...

Akinek volt vagy most is Samsung S5230-as teloja van annak mi volt rajta a kedven progija vagy játékja?

Figyelt kérdés

A telot meg nem kell fikázni!

Normális válaszokat köszönöm!

2011. aug. 12. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ilyen telefonom van.Nagyon birom , töltöttem rá rengeteg alkalmazást és játékot hogy színesebbé tegyem.A kedvenceim közt ott van a Bejeweled és a paint de töltöttem rá egyéb mozgás érzékelő játékokat is.Alapjába véve nagyon jó teló, tény és való hogy van tőle sokkal jobb telefon, viszont nekem ez tökéletesen megfelel.

14/L

2011. aug. 12. 18:39
 2/2 A kérdező kommentje:

szia én is ugyanigy vagyok vele! :D

örülök hogy nem vagyok egyedül!

általában itt mindenki fikázza szerencsétlent! :(

én is rengeteg mozgásérzékelös játékot,progikat, paintet töltöttem le és nagyon sok minden van rá! :) JÓ KIS TELO!!!

2011. aug. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!