Akinek volt vagy most is Samsung S5230-as teloja van annak mi volt rajta a kedven progija vagy játékja?
Figyelt kérdés
A telot meg nem kell fikázni!
Normális válaszokat köszönöm!
2011. aug. 12. 15:51
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen telefonom van.Nagyon birom , töltöttem rá rengeteg alkalmazást és játékot hogy színesebbé tegyem.A kedvenceim közt ott van a Bejeweled és a paint de töltöttem rá egyéb mozgás érzékelő játékokat is.Alapjába véve nagyon jó teló, tény és való hogy van tőle sokkal jobb telefon, viszont nekem ez tökéletesen megfelel.
14/L
2/2 A kérdező kommentje:
szia én is ugyanigy vagyok vele! :D
örülök hogy nem vagyok egyedül!
általában itt mindenki fikázza szerencsétlent! :(
én is rengeteg mozgásérzékelös játékot,progikat, paintet töltöttem le és nagyon sok minden van rá! :) JÓ KIS TELO!!!
2011. aug. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!