Hol tudok nagyon olcsón (20-30 ezerért) iPhone 4-et venni?
Figyelt kérdés
ha valaki tud eladót, vagy ilyen üzletet akkor szóljon légyszi!!! kössz2011. jan. 24. 15:02
11/14 anonim válasza:
Nekem van eladó 25-ér odadom! Kis esztétikai hibákkal (kiesett a zsebemből és átment ralyta egy kamion)
működőképes szerintem, de nem tudom me nemjó a kijelző
12/14 anonim válasza:
20-30ért max előfizetéssel lehetne Amerikában
Legolcsóbban ilyen 110 környékén lehet venni 16 gigásat apróhirdetésekben v árveréseken
13/14 anonim válasza:
Szia.A Vaterán tudsz venni,és nem csak másolatot hanem eredetit is,csak ott az a baj,hogy felmegy az ára ha sokan licitálnak rá,de ha szerencsés vagy sikerülhet...
14/14 Emma001 válasza:
Én a Vodafonnál láttam olyat, hogy 10000-ért lehet venni, Mátrix előfizetéssel, de ott 14Ezret kell fizetni hónaponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!