Hol találok IPhone 4 Clone-t max 15 ezerért?
Figyelt kérdés
Nekem a hassnált is jó, de legyen benne Wifi ! ha nincs, akkor is érdekelne.
de ha van 20ért Iphone 4 Clone az is jó, de csak akkor, ha abban tényleg van wifi. !!
2 napja mást nem csinálok, csak a Clone-k után nézek, nem sok eredménnyel, mert majdnem mindegyik 20 fölött van...
Tudna nekem valaki
2011. ápr. 25. 17:55
1/4 A kérdező kommentje:
....segíteni?
köszi szépen
(lemaradtak ezek valahogyan.. :-S. sry)
2011. ápr. 25. 17:57
2/4 anonim válasza:
Miért akarsz te ájfón klónt venni.Tudod hogy kiröhögnének a haverok, hogy csörög a telód, te meg előveszel egy gagyi ájfónt.Hidd el, megvennéd, a nap végére már a kukába hajítod.20e forintért vegyél inkább egy jó középkategóriás nokiát, azzal legalább érsz valamit.
3/4 Furjadék* válasza:
Csak egy tipp:a wifi használhatatlan lesz.
4/4 anonim válasza:
Én tudok neked szerezni 15-ért wifi nélkülit, 20-ért wifiset. Budapesten, a Nyugati közelében vagyok megtalálható.
Ha érdekel, írj privátot a hozzászólásom alatt a "Privát e-mail a válasz írójának" linkre kattintva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!