Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 80-ezerért megéri?

IPhone 80-ezerért megéri?

Figyelt kérdés
Haverom mondta hogy tud nekem ennyiért szerezni. Most nagybátyámnál dolgoztam pár hónapot, a pénz egyrésze megvan, a többit diákhitelből fizetném. Nekem nagyon teszik ez a telefon, de nem tudom megér ennyit? Mire lehet használni? Én főleg SMSezek, de hallottam, hogy ezzel netezni is lehetne akár, meg progikat rátölteni. Mi a véleményetek?
2010. ápr. 20. 00:13
 1/6 anonim válasza:
60%
iPhone egy életérzés kb. Nehéz megszokni de ha megszoktad huh, nem birod majd nélkülözni. Pl pesten vagyok haza akarok utazni keresek egy wifi-hotspotot és máris nézem neten, hogy juthatok haza. Ez nem telefon, ez nem pda ez iphone. 2éves iphone tulaj
2010. ápr. 20. 00:20
 2/6 anonim válasza:
Azt hiszem, az első vàlaszolò kimerìtette a tèmàt, mindenben igazat adok neki, talàn csak annyi megjegyzèssel, hogy nekem nem volt nehèz megszokni. Vedd csak meg, imàdni fogod! :)
2010. ápr. 20. 01:02
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Kicsit off. Annyit hozzátennék, hogy 5 év múlva, amikor már kidobtad réges-régen a telefont, akkor azért elég rossz lesz rájönni hogy még 20 évig fizeted a diákhitelt, amiből semmit sem vettél végső soron. Természetesen semmi közöm hozzá, a te pénzed.
2010. ápr. 20. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Ja, attól függ milyen iphone, gondolom 3G-s, mert 3GS-t ennyiből nem kapsz, a 2G-ért meg sok. Amúgy tekintve, hogy nyáron jön a 4G (G=generáció amúgy), a legtöbb frissítés és újdonság már arra fog megjelenni valamint 3GS-re, valamint az újabb szoftvereket is csak az újabb telefonokra fogják megcsinálni. Szóval most kérdés miér tkell az iphone neked. Ki akarod teljesen használni vagy csak mert tetszik. Mert telefonnak van sok másik, hasonló árban, sőt olcsóbban, persze a többség messze nem tud ennyit.

Szóval egyrészt érdeklődj utána mindenképp hanyadik generáció, másrészt meg hát... Inkább gondolkozz el rajta. Főleg diákhitelből ilyet venni, amit aztán fiezthetsz hosszú évekig és a teló meg lehet fél év múlva már nem tetszik, teszemazt ellopják, elromlik... Inkább gondold meg.

2010. ápr. 20. 01:36
 5/6 anonim ***** válasza:
hát én 80ért más telefont vettem, de megéri nagyon is :)
2010. ápr. 20. 01:48
 6/6 anonim ***** válasza:
80 ezerért jobb telefont is kapsz, már ha használtról van szó, persze kérdés hogy 3G-ről van-e szó, vagy 3GS.
2010. ápr. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!