Miért kell várni a GPS jelre évekig?
Figyelt kérdés
GT540-en van IGO navigáció. Belépek és megcsinálom az útvonalat, de mindig ezt írja ki: "GPS jel keresése..."2011. jan. 20. 19:50
1/17 anonim válasza:
Nem kell rá várni évekig. Az én Wayteq X950BT PNA-m 2mp alatt talál 9 műholdat ;).
2/17 A kérdező kommentje:
de én gt540-re kérdetem
2011. jan. 20. 20:00
3/17 anonim válasza:
Nyugi, kivételesen most nem az a baj, hogy LG.
Sok telónak kell 1-2 perc mire talál jelet.
4/17 A kérdező kommentje:
én már fél órája várok
2011. jan. 20. 20:02
5/17 bp1985 válasza:
A telefonoknál sokkal érzékenyebb a vevő, mint egy sima gps-nél. Pl bnőm c5-ös nokiája sem talál jelet a panelba. Viszont kint az utcán 1 perc alatt talál. Hol próbálod?
6/17 A kérdező kommentje:
hát éppen házba próbálom, de voltam már kint is igaz csal pár mp-et. Lehet az a baj?
2011. jan. 20. 20:04
7/17 anonim válasza:
Az Android megköveteli a GPS-t de csak időjárási adatok/reklámok hatékony visszaadásához. A telefonos GPS jelvevők, ha találnak is jelet, alapból 3-5 métert elimbolyognak. Még az én HTC Legend telefonom is bajlódik vele a navigációs alkalmazásoknál, épp ezért nem is használom erre. Egyszerűen nem erre való.
8/17 A kérdező kommentje:
de azért arra jó ha pl az ország egyik feléből a másikba akarsz menni.
2011. jan. 20. 20:08
9/17 bp1985 válasza:
Nekem a hd2-őmön semmi baj nincs az igo-val. 3gs-en is talált jelet, és nem volt elimbolyogva.
10/17 anonim válasza:
Van olyan amelyiknél sikerül jobb antennát tenni a készülékbe, de alapvetően a HD2 meg a 3GS is más árkategória mint a GT540. Nyilván az én Legend-em is talál jelet 1 perc alatt de az sem a legjobb, hiszen a PNA 2 mp alatt elkapja a műholdakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!