Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Multimédia Holdinggal? Évekig sikerült, de már egy hónapja nem. - Szoftvert szeretnék élesíteni! - (Snowy)
Figyelt kérdés
Eredeti,boltban vásárolt szoftvereimet:(Snowy a kis jegesmedve kalandjai-1-2-3-4-5)Számítógéphiba miatt törölni kellett.Gyermekeim kedvenc játékait újra kellene élesíteni,a használathoz,de a kiadót-/MmHolding/sem telefonon,sem sms-ben,sem a net-en nem tudom elérni.2010. jan. 9. 21:14
1/7 anonim válasza:
"Munkanapokon, H-Cs 14-16 óra között, a 06-1-258-6993 -as telefonszámon kaphat segítséget a szoftverek telepítésével kapcsolatban."
Ennyit tudtam kibányászni neked, én arra gyanakszom, hogy megszűnt :S
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van! Ráadásul még mindig lehet kapni termékeiket! Szerintetek ilyenkor nem lehet valamit tenni?
3/7 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok én is. Már írtam a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnek, aki foglalkozott is volna a témával, csak sajnos nem őriztem meg a vásárlást igazoló blokkot, így nem tudtam bizonyítani, hogy legálisan jutottam a szoftverhez. Javaslom, hogy ha valakinek megvan még a blokkja, akkor írjon a Fogyasztóvédelemnek.
4/7 anonim válasza:
Még lehet kapni sok helyen, vegyél valami olcsót, és jelentsd be!!!
Király vagy!!!
5/7 A kérdező kommentje:
A fogyasztóvédelmitől azt a választ kaptam,hogy ez az ügy nem hozzájuk tartozik.Az Mmholding címén illetékes rendőrkapitányságon kell feljelentést tenni.Talán lenne esélyünk,ha együtt kárvallottak megtennénk.Mi a véleményetek?
2010. márc. 27. 13:20
6/7 anonim válasza:
Érdekes, amit a Fogyasztóvédelemről írtál, mert nekem pozitívan válaszoltak, csak kellett volna a számla a továbblépéshez.
Én benne lennék a rendőrségi feljelentésben is, csak tartok tőle, hogy ott is kéne a blokk a vásárlásról, azt meg kidobtam. :(
Ha meg tényleg megszűnt, ami valószínű, akkor úgy is bottal üthetjük a nyomát. Azt mindenképp el kéne valahogy érni, hogy legalább ne forgalmazzák tovább ezeket a termékeket.
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék valamilyen módon elérni olyan embert, aki dolgozott az MmHolding-nál és, ha máshogy nem magán úton segíteni (pl.:egy állandó kóddal) rajtunk-károsultakon.Felkutatásában kérem segítségeteket! /Budapestiek, és közeliek könnyebb helyzetben./
2010. márc. 28. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!