HTC Desire HD vagy iPhone 4?
Hahó!! Mi van itt??
A HTC már két éve a legjobb minőségű Androidos telefonokat gyártja.
Mi az, hogy bada-sított kezelőfelület?
A neve TouchWiz 3.0 és kurvä ronda... (szubjektív).
A megújult Sense jelenleg a legfelhasználóbarátabb kezelőfelület (na jó, talán a wp7 jobb...)
252 ezer színű LCD képernyő? szerintem inkább 16 millió színű Super-LCD kijelző...
Hardverileg gyakorlatilag csak a kijelzővel tudja megverni... minden másban jobb...
Szoftverileg valószínűleg megint a DHD nyer, az UI miatt...
Mindkettő jóféle telefon, de én inkább az Iphone 4et venném, de a HTC Desire HD is bejön.
A Galaxy S képernyőjéről meg annyit hogy a fehér az kb nem fehér hanem inkább kékes...
Utolsó. Nem tudom te hol nőttél fel, de, hogy életedbe nem fogtál Galaxy S-t a kezedbe az biztos. Ekkora marhaságokat csak Apple fanok mondanak és olyat is csak Apple Fan készitette videón látni, hogy az iPhone4 képernyője szebb a Galaxy S-nél, mert lejáratásból direkt leveszik a fényerőt!!! Habár a Galaxy S felbontása nem akkor mint az iPhone4-é, tagadhatatlanul a legszebb képernyőjű telefon, nincs még egy, amelyik leverné kélélményben vagy a szinek kavalkádjában.
Normális fényerővel ennyit az általad állitott kékes fehérről és a csúcsszuper iPhone4-ről!!! :P:P Nincs mit tenni, én sem szeretem a Samsungot, de, hogy a képernyőjűkre egy rossz szó nem lehet, az BIZTOS!! Ami jó azt el kell fogdani és nem lejáratni, főleg ha hülyeségeket beszélünk!!!
Jah és érdemes azt is megnézni, hogy az igazi fekete képhatás hol kezdődik! A SuperAmoled-nél!!! :P
http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg
Élőben is megbizonyosodhatsz arról, hogy miért tartják a Samsung képernyőit a legszebbnek! Csak olyan jó ide járni erre az oldalra, trollkodva isteniteni az Apple-t, miközben azt sem tudjuk, hogy a többiek miről beszélnek, vagy mihez mennyit értenek!!
Ott van középen. Mondtam, netes képekkel mindenki tud nyálat verni, viszont ezek nagyrésze abszolut manipulált, a beállitások és fényerő lehúzások miatt!! Legtöbbször azért, mert a tesztelő elfogult valamely telefon iránt! Az igazi különbség ott van, ahol látszik a fényerő beállitás is, példáúl itt:
Látod azt a feketét, amely évek múlva sem lesz meg a többi csúcsgyártónál??
Továbbá:
...
de ismételm, ezek a képek nem bizonyitékok. De minek is vitatkozom veled? Hiszen nem te töltöd a fél életed telefonok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!