Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy iPhone 4?

HTC Desire HD vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb összesítve?
2011. jan. 16. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hahó!! Mi van itt??

A HTC már két éve a legjobb minőségű Androidos telefonokat gyártja.

Mi az, hogy bada-sított kezelőfelület?

A neve TouchWiz 3.0 és kurvä ronda... (szubjektív).

A megújult Sense jelenleg a legfelhasználóbarátabb kezelőfelület (na jó, talán a wp7 jobb...)

252 ezer színű LCD képernyő? szerintem inkább 16 millió színű Super-LCD kijelző...

Hardverileg gyakorlatilag csak a kijelzővel tudja megverni... minden másban jobb...

Szoftverileg valószínűleg megint a DHD nyer, az UI miatt...

2011. jan. 16. 19:33
 12/19 anonim ***** válasza:
iPhone
2011. jan. 16. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindkettő jóféle telefon, de én inkább az Iphone 4et venném, de a HTC Desire HD is bejön.

A Galaxy S képernyőjéről meg annyit hogy a fehér az kb nem fehér hanem inkább kékes...

2011. jan. 31. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Utolsó. Nem tudom te hol nőttél fel, de, hogy életedbe nem fogtál Galaxy S-t a kezedbe az biztos. Ekkora marhaságokat csak Apple fanok mondanak és olyat is csak Apple Fan készitette videón látni, hogy az iPhone4 képernyője szebb a Galaxy S-nél, mert lejáratásból direkt leveszik a fényerőt!!! Habár a Galaxy S felbontása nem akkor mint az iPhone4-é, tagadhatatlanul a legszebb képernyőjű telefon, nincs még egy, amelyik leverné kélélményben vagy a szinek kavalkádjában.

[link]

Normális fényerővel ennyit az általad állitott kékes fehérről és a csúcsszuper iPhone4-ről!!! :P:P Nincs mit tenni, én sem szeretem a Samsungot, de, hogy a képernyőjűkre egy rossz szó nem lehet, az BIZTOS!! Ami jó azt el kell fogdani és nem lejáratni, főleg ha hülyeségeket beszélünk!!!

2011. febr. 1. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Jah és érdemes azt is megnézni, hogy az igazi fekete képhatás hol kezdődik! A SuperAmoled-nél!!! :P

http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg

[link]

[link]

Élőben is megbizonyosodhatsz arról, hogy miért tartják a Samsung képernyőit a legszebbnek! Csak olyan jó ide járni erre az oldalra, trollkodva isteniteni az Apple-t, miközben azt sem tudjuk, hogy a többiek miről beszélnek, vagy mihez mennyit értenek!!

2011. febr. 1. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Osztálytársamnak olyanja van, és láttam, mellesleg sok fórumban is írják h kékes
2011. febr. 1. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze... És édesanyámnak meg van fasz.kalapja!! Szervizes vagyok, napi 9 órát telefonokkal foglalkozok, de istenre kérlek, ekkora marhaságokat ne irjatok!!
2011. febr. 1. 18:47
 18/19 anonim ***** válasza:
2011. febr. 2. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ott van középen. Mondtam, netes képekkel mindenki tud nyálat verni, viszont ezek nagyrésze abszolut manipulált, a beállitások és fényerő lehúzások miatt!! Legtöbbször azért, mert a tesztelő elfogult valamely telefon iránt! Az igazi különbség ott van, ahol látszik a fényerő beállitás is, példáúl itt:

[link]

Látod azt a feketét, amely évek múlva sem lesz meg a többi csúcsgyártónál??

Továbbá:

[link]

[link]

...

de ismételm, ezek a képek nem bizonyitékok. De minek is vitatkozom veled? Hiszen nem te töltöd a fél életed telefonok között...

2011. febr. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!