HTC Desire HD vagy iPhone 4?
Ez elég szubjektív, egyiknek a htc jobb mert utálja az apple-t aki meg szereti az iphone-t mond.
nekem van egy ipod touch 4g-m és rögtön rávágnám hogy iphone!!
de ezt így is gondolom
1. HTC Desire HD
Az első Google telefon, ami nem csak papíron jobb az iPhone-nál, hanem használatban is bizonyította képességeit. Számos widget, home képernyő található rajta és a térképszoftver is kitűnően fut rajta. Egyetlen hátránya, hogy az akksi még nem olyan tartós, mint a legtöbb modellé.
Én ezt találtam de kíváncsi vagyok a többiek véleményére is...
Nekem galaxy s em tökéletesen müködik..
Énis azt hittem, hogy lassú lessz. de k** gyors énis iphone 4 et akkartam de magyarországon nagyon nehéz kapni..
szal galaxy jóó:)
Android van mindkettőn, annyi különbséggel, hogy a Desire HD-n htc Sense felülettel, mig a Galaxy S-en bada-sitva. Mivel látom nem nagyon értesz a telefonokhoz, csak sok parasztvakitó tesztet olvastál, ezért megsúgom neked, hogy a Galaxy S bada-sitott Android oprendszere jobbban sikerült, mint a htc Sense felületes Desire HD. Am mindkettőre ugyanannyi alkalmazás van, mivel Android van mindkettőn és ezért az alkalmazások száma megegyezik, állitásoddal ellentétben, ebből is látszik, hogy tényleg nem értesz a telefonokhoz, csak valami htc fan irását böngészed egész nap. És igen, a képélmény is fontos, lásd:
http://www.youtube.com/watch?v=Gw3q1MTtq78
Tagadhatatlan, hogy szebb a Galaxy S képernyője, és a képernyő a legfontosabb az érintőképernyős telefonoknál!! De tudod mit, menj a sok fan tanácsa és istenitése után és vegyed a Desire HD-t, csak nehogy abba a tévhitbe légy, h a legjobb telefon, mert ha találkozol egy Galaxy S-es barátoddal, akkor hamar helyre rak a Samsung ebben a témában!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!