Samsung wave 723 vs. Zte blade?
Figyelt kérdés
Ár/érték arány, kezelhetőség a fontosabb..
Mitgondoltok, a Bada is lesz olyan jó mint az android?
2011. jan. 15. 18:37
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és a multimédia fontos!
2011. jan. 15. 18:42
2/3 anonim válasza:
A Bladeről tudok nyilatkozni, a képe nagyon szép (nekem nem volt gond a kijelzővel, sokaknak igen), zenét hallgatni nem az igazi rajta, alacsony hangerőn is hajlamos túlvezérelni, így halkan is torzít, eq-val megoldható, de úgy tényleg nagyon halk marad.
Filmet nézni jó, 640-768 kbps-ig nem szaggat.
3/3 anonim válasza:
Ha a multimédia a fontos, akkor a Wave 723-at ajánlom. Elismerem, hogy a Blade egy jó készülék azért a pénzért, de ilyen telefon mellett nem ellenfél. :) A bada is nagyon jól átgondolt software és főleg multimédia, szorakozás és internet kategoriában erős. Tehát az oprendszer nem okozna akadályt és hogyha öszinte leszek, ez az egyetlen, amely a Blade oldalára mozditja a mérleget. De én mindenképp a Samut venném. Am igen, én is rengeteg Blade hibáról hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!