Melyik telót vegyem meg? Samsung Galaxy Mini vagy ZTE Blade? Segítség!
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 17:43
1/10 anonim válasza:
te döntsd el de a ZTE jobban szuperál
2/10 anonim válasza:
én is inkább a ZTE-t ajánlom :)
3/10 A kérdező kommentje:
oksi köszi :)
2011. okt. 21. 17:52
4/10 anonim válasza:
Szia! Az én választási lehetőségeim között szerepelt mindkét telefon, amit írtál.De nekem is inkább a ZTE Blede-t ajánlották.
5/10 A kérdező kommentje:
okés :))
2011. okt. 21. 19:18
6/10 anonim válasza:
Én 3 telefon közt vaciláltam: sony ericsson x8
zte blade
samsung galaxy mini
igazából mind a 3 telefonnak megvan a maga gyenge pontja:
a samsung galaxy mini képernyőjének nagyon rossz a felbontása
a zte blade-nél szerintem a gyártó a gyenge pont, hiszen a Zte, a Huaewi és a hasonló márkák még újak az okostelefonok terén
a sony ericsson x8-nak pedig az a hiányossága,hogy még csak android 2.1 van rajta, a minin és a blade-en ugyanis már a frissebb 2.2 van.
7/10 anonim válasza:
21:27 es vagyok!
azt elfelejtettem írni hogy végül a sony ericsson xperia x8-at vettem meg, és nagyon jól működik :) szóval én a sony-t ajánlom :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! :) sonyt nem tudom, anyának olyan van, úgyhogy olyat annyira nem akarok. de tetszik az a teló is egyébként. :)
2011. okt. 21. 21:51
9/10 anonim válasza:
értem :)
akkor viszont én is a zte blade-t javaslom mint a többiek :)
10/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi, hogy válaszoltál! :)
2011. okt. 21. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!