Melyik a jobb? Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
LG KP500 vagy SAMSUNG S5230
Most szeretnék telefont vásárolni és e két telefon között állok, csak nem tudom melyiket vegyem meg.
Árban kb ugyanott vannak meg tudásba is a kinézetre inkább az LG-fogott meg.
Melyik a megbízhatóbb,jobb,értelmesebb,strapabíróbb?
2010. dec. 21. 18:34
1/7 anonim válasza:
mind a 2 tömegtelefon, de én a samsungot ajánlanám. sok ismerősömnek olyan van és egyszerű nem tud elromlani
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
de szeretnék több választ tapasztalatokat érveket stb.
hogy el tudjam dönteni.
2010. dec. 21. 18:54
3/7 anonim válasza:
ezekről csak rosszakat hallottam:/...bnőmnek viszont s5230-a van, eddig semmi baja...lg-ről nem írnak annyi rosszat...én a helyedben megfontolnám, hogy egy kicsivel nagyobb összegért androidos, wifis okostelefont vegyek...én LG GT540 Optimust vettem...eddig perfect, semmi problémám vele, sokan dicsérik, ajánlják...t-mobileba kártyásan 40ezer forint, de pl mix díjcsomagban, ami 3ezer forint havonta ami lebeszélhető és nem tudod túlforgalmazni, úgy 24ezerért elviheted...megfontolnám a helyedben
4/7 bp1985 válasza:
Elsőnek: Akkor menj be egy samsung szervizbe, és kérdezd meg, hány s5230-at csinálnak kijelzőhibával... Segítek, 10-ből 7-et. Ezek közül inkább az lg, de olcsó érintőset nem nagyon jó venni.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ezek milyen telefonok de egyet mondok... 2009-2010es kiadású érintőképernyős telefont NE VEGYÉL! Nagyon megszívod, nekem 4 érintőképernyős telefonom volt, kb. 1 óráig bírják hogy nyomogatod és csuttra lemerül az aksi... nem éri meg...
6/7 anonim válasza:
ma 21:12 :
Ezek az új fajta telefonok (pda-k) már nem olyanok mint régen ,hogy 1 aksi feltöltéssel 1 hétig is bírják... ezek ilyenek , kész meg kell szokni hogy mindig tölteni kell sajna :S
7/7 anonim válasza:
kp500, jobb is a kezelőfelülete, sztem jobb márka is az lg, meg az s5230 kijelzője tényleg hamar tönkremegy, és én is ajánlom az lg gt540 optimust, tényleg jó teló, ha kirootolod, tiéd a rendszergazdai irányítás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!