Nem tudom, hogy melyiket vegyem? Mi a jobb választás és miért?
1,iphone 4
2,sony ericsson xperia arc
3,a jövőbeli iphone 5
persze az árérték arányt is nézzétek légyszi
hát ha ár/érték arányban nézzük akkor egyik sem!
apple termékek rendre túl vannak árazva és szerintem az Arc is!
inkább SGS2 mert ezekhez hasonlítva simán jobb ár/értékben, és összességében jobb telefon
vagy pedig ha ráérsz akkor Samsung Galaxy Note, na az a mobilok mobilja :D:D és 150-60 ezer lesz az ára (állítólag)
Én úgy gondolom mindenkinek magának kell megfogalmaznia, mire van szüksége.
Egyet azért tudok, az új készülékek ár/érték arányban sohasem jók, mert az újdonságot és nem alapvetően a műszaki tartalmat kell elsősorban megfizetni.
Amikor én vettem megfogalmaztam mire van szükségem:
1. képernyő minimum 3,5-es, korábban ennél kisebb volt, csak szükséghelyzetben neteztem.
2. Mérete ne legyen nagyobb: 115-60-13, ennél nagyobb nálam ping-pongütő kategória, ennél nagyobbat nem kívánok hordani.
3. Felbontás: minimum 640*480..
4. Nálam favorit az Android, legyen benne GPS..
5. Körülnézek, megnézem ezeknek a feltételeknek mi felel meg, van-e annyi pénz a zsebemben, ha igen, veszem..
6. Bárkinek lehetnek mások a szempontjai, aszerint kell értékelnie, döntenie.
Nálam így megy egy új műszaki holmi vásárlása...
@20:40
Elég nehéz lehet megfelelni az elvárásaidnak. :)
Körülbelül csak a Blade felel meg nekik, de az is túllóg a magasságon 1 millivel, vastagságon 2-vel.
Sejtettem, hogy jönnek majd ide az SG2-t anjánlani az olvasási nehézségekkel küzködök.. Ez neked szól kedves elsö válaszoló, a kérdésben marhára nem volt szó arról a telefonról.
Kérdezö: Ha olcsóbbat szeretnél akkor inkább az iPhone 4, mivel az 5 megjelente után lefog esni a 4 ára... De persze az 5 nagy újdonság lesz és ezért nagyon drága is... De ha arra is telik, akkor csak rajtad múlik.
20:48-nek...
Nyertél, Bladem van, a méreteket saccból írtam, nézd el nekem.
Tökéletesen megfelel sebességben, alkalmazásban, mindenre "rá tudtam venni" eddig, amire szükségem volt, és nem mutogatni meg villogni vettem, hanem használni...
@15:36
Nekem is Blade van. :)
Egyedül az ARMv7 proci hiányzik belőle a normális flash miatt, és egy led vaku.
Nekem most a svéd RLS5 van fenn, nincs vele gondom, eredeti kameráját rég kihajítottam, most egy jobb van.
Vaku? Hát talán kellene, de hát ez egyébként sem fényképezőgép.
Ha lenne benne, már túl szép lenne....
Enyém is RLS5. :)
A kamerát hogy cserélted ki? :o
Rengeteg fórumon lehet olvasni erről...
Letöltöttem vagy 8-10 kameraprogramot, normál módon "futtattam", megnéztem mit tud egyik-másik.
Aztán "fogtam" a telepítendő ROMot, kicsomagoltam, ott a system/app mappában ott van az összes *.app.
Egyszerűen kitöröltem ami nem tetszett, és bemásoltam a nekem tetszőt. Nem csak ezt, több mást is kidobtam és raktam bele olyanokat, amire nekem szükségem van, így nem kell azokat külön telepíteni. Így nem foglalnak helyet külön a tárban, de arra vigyázni kell, hogy visszacsomagolt mérete ne legyen nagyobb, mint az eredeti, különben nem fér el az erre célra particionált (132MB) ROM "rekeszben"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!