Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb, melyiket...

Melyik a jobb, melyiket vegyem meg? Samsung Galaxy ace vagy a Nokia C7-00?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 12:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
MIndenképp samsungot! Olvastam a nokia kezd becsődölni (vagy már beis csődölt) mert hódít az android. Nemtudom ez mennyire igaz, azt tudom h valóban mos tandroid az ász,lehet hogy csak vészmadároskodás
2011. aug. 4. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés hogy a Galaxy Ace-t. A nokia symbianos, csődbe ment, senki se vesz már olyat. Fél millió eurós vesztesége van csak ebben a negyedévben a symbianos telefonok miatt. Nokiát nem szabad venni. Fúj.
2011. aug. 4. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Én Nokiát venném. Eddig is azt vettem. Amúgy ezek közűé egyiket sem mert érintő képernyősök amitől hülyét kapok.
2011. aug. 4. 12:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,majdnem 3 éve használom a samsung f480-as telefont, most gondoltam le cserélni. Galaxy ace-ra gondoltam először csak a Nokia C7-00 HD videót tud fel venni.
2011. aug. 4. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem régóta c7 esem van, és nem cserélném le. Használtam sgst is de ez vált be jobban. Megbízható jól kezelhető, és semmi baj nincs a symbiannal támogatottság terén se. Am mindkét itt felhozott teló tud olyat amit a másik nem. Am ha jót akarsz a nokiáról és a symbianról ne itt kérj tanácsot.
2011. aug. 4. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Én az Ace-t választanám!

Jobb a C7-00-nál!

android sokkal - sokkal jobb a symbiannál!

marketen több 100 ezer alkalmazás van rá, jobban testre szabhatóbb rendszer, gyorsabb

szóval egyértelmű Ace!

2011. aug. 4. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
C7 csak a HD videóban jobb nála. Ace meg mindenben mert androidos és a symbian gyakran fagy és már nem frissül a c7.
2011. aug. 4. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:
E90 telóm van symbian. Egyszer nem fagyott le. Az meg hülyeség hogy nem frissül a C7 most jött arra még lesz egy ideig frissítés. Hogy mennyi program van androidra és mennyi symbianra az mindegy mert a legtöbb az net függö dolog és ha nincs net előfizetésed a csomagban akkor tök mindegy hogy rajta van vagy sem. Nekem pl nem sok cucc van E90-re felrakva mert nem sok értelmét látom olyan dolog felrakására amio nem vagy csak évente 2 alkalommal használnám ki.
2011. aug. 5. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Legalább az androidra lévő alkalmazások több mint fele ingyenes.
2011. aug. 5. 11:38
 10/11 anonim válasza:

Én a samsungra szavazok! Minden képen! A nokia érintőkijelzői nem az igaziak, és sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy egy év használat után feladják a harcot.

Feltéve, ha hozzá tudsz szokni az androidhoz, mi sokaknak gondot okoz. A nokia symbian sok élményt nem fog nyújtani telefonálás és sms alatt kitér a tudása, sok alkalmazást meg nokia oviból nem szedsz le. A nokia facebook sem az igazi, lassú, és ha nincs megnyitva, akkor nem kapod meg az értesítéseket, ha meg telefonálni, smsezni stb akarsz akkor viszont ki kell lépned.

Ezzel szemben az android mindent kezel egyszerre, úgy szabod testre ahogy akarod, ha egyszer használtál androidot többet nem akarsz mást.

ezek mellett a galaxy egy szép telefon karcálló kijelzővel.

2012. jan. 17. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!