Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gondolkozom, hogy telót...

Gondolkozom, hogy telót vegyek kb 80ezer ft-ért szerintetek melyiket?

Figyelt kérdés

Hát szóval karácsonyra akarok telefon 80-85nél többet nem igazán akarok kiadni. Gondolkodtam a sony ericsson xperia x10mini pro-ban meg a htc wildfire-ban de azoknak a kijelzője nem olyan jó mert kicsi a felbontás. A htc hero vagy legend lenne a legjobb de azok meghaladják ezt 80-85ezres keretet ha a rendes bruttó árát nézem, mert sok oldal a nettot rakja ki:( de javítsatok ha tévedek.

Mindenképp újonnan akarok telefont vásárolni.

Köszönöm a segítséget.

2010. dec. 15. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Samsung Wave. Nem sokkal tud kevesebbet mint a Galaxy S
2010. dec. 15. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
igen,jó lenne de sajna bada op rendszer van rajta. Mindenképp android kell, azért köszi
2010. dec. 15. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát igen pont ebben az árfekvésben nincsenek nagyon jó androidos gépek, szóval szerintem vagy gyűjts még egy kicsit legendre vagy herora, vagy használtan nézz vmi jobb állapotbna lévőt, talán még desire-t is kapsz ennyiért
2010. dec. 15. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
értem, hát köszi:) és a mini pro vagy a wildfire?
2010. dec. 15. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem egyik sem rossz telefon, nagyon kicsi kezű embereknek a mini még jó lehet, de normális kezűeknek sztem inkább wildfire :)
2010. dec. 16. 00:02
 6/6 A kérdező kommentje:
oksa
2010. dec. 16. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!