Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen wifi-s telefont vegyek?...

Milyen wifi-s telefont vegyek? Max 50 000 körül gondolkozom, mindeképpen billentyűzettel.

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy a wifi jól működjön, na meg a billentyűzet. Nokia c3 tetszik, de sok rosszat hallottam róla... Valami hasonló jó lenne... Van esetleg tapasztalatok ezzel kapcsolatban?!

Aki esetleg ajánl készüléket, azt szeretném megkérni, hogy indokolja meg, miért jobb ez a telefon mint a többi szerinte... Pozitív és negatív tapasztalatokat is várok...

Köszönöm

2011. ápr. 3. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Én a nokia E szériából vennék telefont. Megbízhatóak és elég sokat is tudnak. Talán ez E52 ami ilyen áron mozog.
2011. ápr. 3. 15:21
 2/5 anonim válasza:

Szia.Én is igy voltam pár hónapja,nem tudtam dönteni,hogy milyen telefont vegyek,Wifisset akartam.Megtetszett a Nokia C3as,de akit megkérdeztem mindenki szidta.Végül nem hallgattam rájuk és megvettem.Most 4hónapja,hogy megvan,nincs vele semmi problémám.Wifi jól működik rajta,gyors is.Irni nagyon jó rajta,tetszik ez a Qwertz billentyűzet.Egy dolog amit nem tudok rajta dicsérni,az a fényképező,elég csúnya képeket csinál,mert csak 3megapixeles.

Amúgy én gondolkoztam még a Nokia E3asba,nézd meg azt is,nekem az is tetszett,csak az kicsit drágább a C3asnál.

Bocsi a hibákért,siettem. :D

2011. ápr. 3. 15:22
 3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok,Nokia E63-at akartam irni,az E3 helyett.
2011. ápr. 3. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Sony Ericsson Aspen-t ajánlom.Ami tetszik számomra benne, hogy QWERTY billentyűzete van, jó WiFi van benne, elég szép külső, van benne érintőképernyő is ráadásul(a hátulján van egy kihúzható érintőtoll).Emellett a WinMobile is elég jó, eddig 1x fagyott le, de az is hamar rendbe jött.Netezni nagyon jól lehet vele, akarom mondani kitűnő vele netezni:D
2011. ápr. 3. 16:05
 5/5 anonim válasza:
Szia nekem is Nokia E63-as van es a qwerty fogott meg benne azért szöktem bele a vételbe ami hasznos benne a QuickOffice (Word Excel es Power Point) előnyösön tudtam használni az egyetemen vizsgakor:-) valamint a szótár PDF reader, Zip és Internet Rádio funkciók. Egyedüli hátránya rossz tulajdonsága hogy a GPS navigációt nem lehet használni szükség van még egy LD-4W Nokia Bluetooth GPS-modul-ra annélkül csak egy Google Earth hez hasonlo térkép jön be és felugrik egy ablak ami keresi a Bluetooth készüléket.
2011. ápr. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!