Milyen wifi-s telefont vegyek? Max 50 000 körül gondolkozom, mindeképpen billentyűzettel.
A lényeg, hogy a wifi jól működjön, na meg a billentyűzet. Nokia c3 tetszik, de sok rosszat hallottam róla... Valami hasonló jó lenne... Van esetleg tapasztalatok ezzel kapcsolatban?!
Aki esetleg ajánl készüléket, azt szeretném megkérni, hogy indokolja meg, miért jobb ez a telefon mint a többi szerinte... Pozitív és negatív tapasztalatokat is várok...
Köszönöm
Szia.Én is igy voltam pár hónapja,nem tudtam dönteni,hogy milyen telefont vegyek,Wifisset akartam.Megtetszett a Nokia C3as,de akit megkérdeztem mindenki szidta.Végül nem hallgattam rájuk és megvettem.Most 4hónapja,hogy megvan,nincs vele semmi problémám.Wifi jól működik rajta,gyors is.Irni nagyon jó rajta,tetszik ez a Qwertz billentyűzet.Egy dolog amit nem tudok rajta dicsérni,az a fényképező,elég csúnya képeket csinál,mert csak 3megapixeles.
Amúgy én gondolkoztam még a Nokia E3asba,nézd meg azt is,nekem az is tetszett,csak az kicsit drágább a C3asnál.
Bocsi a hibákért,siettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!