Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják jobbnak a...

Miért mondják jobbnak a Samsung Galaxy S-t az Apple iPhone 4-nél?

Figyelt kérdés

egyrészt nagyobb a képernyője, illetve olcsóbb: e kettőn kívül minden másban gyengébb szerintem a samsung

de itt mindenki csak szarozza az iphonet és mellette isteníti a galaxyt

na de mi alapján?

konkrétan szerinted miben jobb a galaxy?

2010. dec. 3. 16:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kicsit problémásnak érzem az "iPhone-nál (jegyezzétek már meg, hogy így kell leírni) nincs jobb telefon a világon" hozzáállást.

Igen, volt a kezemben macbook, le is fagyott 2 perc alatt.

2011. jan. 11. 16:21
 32/35 fhenrir válasza:

Őszintén szólva, szerintem, hogy bash.hu-ról idézzek:"Niggerek vagytok mind!"

Nincs jobb, vagy rosszabb, tekintve, hogy teljesítmény alapján pusztán nem lehet valaminek a "jóságát" meghatározni. Az iphone hamarabb volt, meg nevesebb márka, meg stb. de kötöttebb is, mint az androidos telefonok. Nincs jobb vagy rosszabb, csak a felhasználó szerint optimális van. Nagyjából annyi értelme van erről vitát folytatni, mint arról, hogy a linux vagy a windows a jobb. Egy műszaki cikk nem jobb vagy rosszabb a másiknál, hanem a felhasználó számára optimális van. Nekem pl. az androidos telefonok szimpatikusabbak, mert olcsóbbak és az árkülönbözetet jobb helyre is el tudom rakni, mint hogy iphone-t vegyek. Ha valakinek a márka megér annyit, akkor vegyen olyat. Ha annyi több pénzem lenne valószínűleg én is azt tenném.

2011. jan. 11. 17:04
 33/35 A kérdező kommentje:

stage6-nak: először is azt úgy írják, hogy cydia és az a csomag benne csak web interface, nem kliens

előzőnek: na ez egy nagyon fasza értelmes válasz, nemtom miert kellett ezt 24 selejt válasznak megelőzni

nekem ipod touchom van, de egyáltalán nem vetem meg az androidokat, némelyik nagyon is tetszik

2011. jan. 11. 17:31
 34/35 anonim ***** válasza:

"Nem értem miért nem lehet beismerni az idióta ájfón fanoknak, hogy a telefonjuk egy divatcucc?? Mert az. "

Ennyierővel a Samsung meg másolja az apple designját

Ez tény aki nem ismeri be az vagy vak vagy hülye : )

Mondok példát

iPhone 4-Galaxy ace

iPhone 3gs-Samsung galaxy s (MÉG AZ S NEVET IS KOPPINTJÁK SZÁNALMAS)

iPad-Samsung galaxy tab

2011. ápr. 20. 17:31
 35/35 anonim ***** válasza:
Öm. Fekete, lekerekített sarkú téglalap, kijelzővel az elején. OMGOMGOMG hívjátok a fogyasztóvédelmet! 128*160 kijelzőt minden androidos telefonba!
2011. ápr. 20. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!