Miért mondják jobbnak a Samsung Galaxy S-t az Apple iPhone 4-nél?
egyrészt nagyobb a képernyője, illetve olcsóbb: e kettőn kívül minden másban gyengébb szerintem a samsung
de itt mindenki csak szarozza az iphonet és mellette isteníti a galaxyt
na de mi alapján?
konkrétan szerinted miben jobb a galaxy?
Kicsit problémásnak érzem az "iPhone-nál (jegyezzétek már meg, hogy így kell leírni) nincs jobb telefon a világon" hozzáállást.
Igen, volt a kezemben macbook, le is fagyott 2 perc alatt.
Őszintén szólva, szerintem, hogy bash.hu-ról idézzek:"Niggerek vagytok mind!"
Nincs jobb, vagy rosszabb, tekintve, hogy teljesítmény alapján pusztán nem lehet valaminek a "jóságát" meghatározni. Az iphone hamarabb volt, meg nevesebb márka, meg stb. de kötöttebb is, mint az androidos telefonok. Nincs jobb vagy rosszabb, csak a felhasználó szerint optimális van. Nagyjából annyi értelme van erről vitát folytatni, mint arról, hogy a linux vagy a windows a jobb. Egy műszaki cikk nem jobb vagy rosszabb a másiknál, hanem a felhasználó számára optimális van. Nekem pl. az androidos telefonok szimpatikusabbak, mert olcsóbbak és az árkülönbözetet jobb helyre is el tudom rakni, mint hogy iphone-t vegyek. Ha valakinek a márka megér annyit, akkor vegyen olyat. Ha annyi több pénzem lenne valószínűleg én is azt tenném.
stage6-nak: először is azt úgy írják, hogy cydia és az a csomag benne csak web interface, nem kliens
előzőnek: na ez egy nagyon fasza értelmes válasz, nemtom miert kellett ezt 24 selejt válasznak megelőzni
nekem ipod touchom van, de egyáltalán nem vetem meg az androidokat, némelyik nagyon is tetszik
"Nem értem miért nem lehet beismerni az idióta ájfón fanoknak, hogy a telefonjuk egy divatcucc?? Mert az. "
Ennyierővel a Samsung meg másolja az apple designját
Ez tény aki nem ismeri be az vagy vak vagy hülye : )
Mondok példát
iPhone 4-Galaxy ace
iPhone 3gs-Samsung galaxy s (MÉG AZ S NEVET IS KOPPINTJÁK SZÁNALMAS)
iPad-Samsung galaxy tab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!