Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják jobbnak a...

Miért mondják jobbnak a Samsung Galaxy S-t az Apple iPhone 4-nél?

Figyelt kérdés

egyrészt nagyobb a képernyője, illetve olcsóbb: e kettőn kívül minden másban gyengébb szerintem a samsung

de itt mindenki csak szarozza az iphonet és mellette isteníti a galaxyt

na de mi alapján?

konkrétan szerinted miben jobb a galaxy?

2010. dec. 3. 16:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Hogy csak egyet említsek, pl. operációs rendszerben
2010. dec. 3. 16:43
 2/35 anonim ***** válasza:
igen, oprendszer sokat dob a dolgon... :)
2010. dec. 3. 16:44
 3/35 A kérdező kommentje:
igen, pont az oprendszer miatt jobb az iphone, a kb 300 ezres alkalmazáskínálatával
2010. dec. 3. 16:46
 4/35 anonim ***** válasza:

Konkrétan az androidra Magyarországról minden alkalmazás ingyenes.

Én elég finnyás vagyok meg sok programot hazsnálok, de az Android Marketen mindig találtam a G3-ra olyan programot ami kellett.

Valójában a hajára kenheti a 300 ezer programot ha annak a 2/3-áért fizetni kell, és semmivel sem jobbak mint az ingyenes android alkalmazások.

Az iphone egy divatszar már bocsánat, de ezt el kell ismerni. Aki azt hazsnálja csaknem 100%-ban azért veszi mert menő egyesek szerint... Ára a csillagos egekben és ezt nem tükrözi a tudása.

Ha nem is feltétlenül a G3-al hasonlítom akkor is a Galaxy S simán kenterbe veri. Hatalmas Amoled kijelző gyönyörű színek, fasza szoftver, alkalmazások, gyorsaság, és árban ugyanaz vagy olcsóbb...

2010. dec. 3. 17:44
 5/35 A kérdező kommentje:

igen, valóban fizetős a sok alkalmazás nagy része, de jailbreak után mindegyiket lehet jatszani ingyen

a samsung képernyője nagyobb, de az iphoneé sokkal-sokkal szebb, nagyobb a felbontása, jobbak a színek meg minden

2010. dec. 3. 17:47
 6/35 anonim ***** válasza:
csak a felbontás nagyobb super amoled szebb.
2010. dec. 3. 18:15
 7/35 anonim ***** válasza:
0%
Az iPhone egy hulladék. Az Apple kitalálta, hogy milyen az iPhone és akkor az úgy van. Beállítási lehetőség 0. Oké, van alkalmazásbolt, meg a magasságosnagyságos iPhone 4-nek sikerült eljutni a háttérkép cserélhetőségéig. Ennyi pénzért meg pláne. A Galaxy S-nek annyi arca van, ahány felhasználója. De TE ezt soha sem fogod megérteni, úgyhogy szépen ülj vissza az iPhone-od mögé és élvezd, ameddig tudod.
2010. dec. 3. 21:21
 8/35 A kérdező kommentje:

előzőnek:

értem én, hogy megvan a véleményed, de kifejezhetted volna értelmes, nem óvodás szintű, kultúrált módon is

nem azt kértem, hogy gyerekes módon sértegess, hanem azt, hogy ismertesd velem tapasztalataidat

nincs iphoneom, ipod touchom van, és nem is fogok androidos telót venni

mindenki arra költi a pénzét, ami őt boldoggá teszi

2010. dec. 4. 00:30
 9/35 anonim ***** válasza:
ha én 100e felett vennék telót biztos hogy nem iphone 4 et vennék hanem vmi HTC-t.
2010. dec. 4. 11:04
 10/35 JulesM111 ***** válasza:

Hello Kérdező!

Apple cuccok frankók, jó minőségűek. Csak a csórók dumája, hogy egy ócsóbb camcung leveri a nagy almát xD

Egyszer fogj a kezedben egy iPhone-t és egy Galaxy-t. Már itt érzed, hogy miért is kerül többe az iPhone.

2010. dec. 12. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!