Miért mondják jobbnak a Samsung Galaxy S-t az Apple iPhone 4-nél?
egyrészt nagyobb a képernyője, illetve olcsóbb: e kettőn kívül minden másban gyengébb szerintem a samsung
de itt mindenki csak szarozza az iphonet és mellette isteníti a galaxyt
na de mi alapján?
konkrétan szerinted miben jobb a galaxy?
Konkrétan az androidra Magyarországról minden alkalmazás ingyenes.
Én elég finnyás vagyok meg sok programot hazsnálok, de az Android Marketen mindig találtam a G3-ra olyan programot ami kellett.
Valójában a hajára kenheti a 300 ezer programot ha annak a 2/3-áért fizetni kell, és semmivel sem jobbak mint az ingyenes android alkalmazások.
Az iphone egy divatszar már bocsánat, de ezt el kell ismerni. Aki azt hazsnálja csaknem 100%-ban azért veszi mert menő egyesek szerint... Ára a csillagos egekben és ezt nem tükrözi a tudása.
Ha nem is feltétlenül a G3-al hasonlítom akkor is a Galaxy S simán kenterbe veri. Hatalmas Amoled kijelző gyönyörű színek, fasza szoftver, alkalmazások, gyorsaság, és árban ugyanaz vagy olcsóbb...
igen, valóban fizetős a sok alkalmazás nagy része, de jailbreak után mindegyiket lehet jatszani ingyen
a samsung képernyője nagyobb, de az iphoneé sokkal-sokkal szebb, nagyobb a felbontása, jobbak a színek meg minden
előzőnek:
értem én, hogy megvan a véleményed, de kifejezhetted volna értelmes, nem óvodás szintű, kultúrált módon is
nem azt kértem, hogy gyerekes módon sértegess, hanem azt, hogy ismertesd velem tapasztalataidat
nincs iphoneom, ipod touchom van, és nem is fogok androidos telót venni
mindenki arra költi a pénzét, ami őt boldoggá teszi
Hello Kérdező!
Apple cuccok frankók, jó minőségűek. Csak a csórók dumája, hogy egy ócsóbb camcung leveri a nagy almát xD
Egyszer fogj a kezedben egy iPhone-t és egy Galaxy-t. Már itt érzed, hogy miért is kerül többe az iPhone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!