Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nubia Redmagic 10 Pro...

A Nubia Redmagic 10 Pro kamerája tényleg tragikusan rossz?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik a telefon, a külseje is és sokat játszok telefonon, úgyhogy ideális lenne.

Nem baj, hogy csak egy főverzió frissítést kap.

Viszont a mesterséges intelligencia szerint rosszabb a kamerája, mint egy átlag 160.000 forintos telefonnak, ez meg 500.000 forint körül van.

Most ez komolyan igaz? A magyar tesztekben általában azt említik, hogy közepes vagy nem kiemelkedő.

Ha kifejezetten rossz képeket készít, akkor nem veszem meg.

ma 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézz teszteket a készülékről, és úgy láthatsz a kamerával készült képeket is.

ma 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Kerestem ilyen teszteket, de sajnos nem nagyon találtam olyat ahol rendesen letesztelték a kamerát is és mutattak is a telefonnal készített képeket.

Olyat láttam, ahol az iPhone 16 kamerájának a zoomjával hasonlítják össze, és az tényleg szörnyű, de nekem a zoom az pont nem egy fontos tényező.

ma 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan rossz, de árkategóriájához képest gyenge. Azt vedd figyelembe, hogy a mobiltelefon piacon öldöklő a verseny és akármennyire is lelassult a fejlődés még mindig rengeteget kell nyújtani minden egyes forintért. A kamera ráadásul egy nagyon sarkallatos pont sokaknak, mert elsősorban a telefonnal örökítik meg az életüket tehát az mindig kiemelt rész minden tesztben. Személyes gondolatom, hogy ennél a telefonnál annyira sepciális a célközönség: a "hárdkór" játékosok, hogy teljességgel érthető, hogy ennek rendelnek alá mindent. Jól fussanak a játékok, semmi más nem számít - fél áron mint a hasonló teljesítményű egyéb vasak. Ha lett volna keretem rá én is ezt vettem volna, ehelyett egy fele ennyibe kerülőt tudtam megvenni ami ugyancsak jó játékteljesítmény / minden más másodlagos minta mentén készült. Ezt kell neked is átgondolnod, illetve persze annyi tesztet nézni róla amennyit tudsz.

A mesterséges intelligencia pedig egy marha, olyan butaságokat köpköd amit talál a neten. Azt se feledd el, hogy sokan élnek abban a bűvkörben, hogy ha egyszer valaki kirak valamit egy árkategóriában akkor az onnantól alapnak veszik akkor is ha az a telefon mondjuk egyéb szempontból meg gány.

ma 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy így kifejtetted.

Én nem nagyon fotózok semmit.

A most 2 éves telefonomban van kb. 300 screenshot és 30 saját készítésű fotó, meg 1-2 db videó.

Gondolkodtam rajta, hogy elkezdek természet fotózni hobbiból, amatőr szinten (természetesen) arra talán kezdésnek sem elég semmilyen telefon, nagyon esetleg a Sony Xperia 1 VII majd, de az meg 7-8 százezer forint lesz.

Szóval ehhez inkább egy belépőszintű, normális DSLR kéne, szerintem inkább.

Ha Nubiát veszek, a Sonyhoz képest marad 2-3 százezer forintom és elvileg máskülönben még erősebb telefon a Nubia.

Amit biztosan szeretnék fotózni telefonnal, az elkövetkező 2 évben: társkereső appra magamról vállalható képet, meg edzős videókat videózni, privát csak ismerősök által látott instagram profilra...

Szerintem ezekre elég lehet a Nubia is, nem?

ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!