Miért dícsérik ezeket az vacak A-s samsungokat?
Figyelt kérdés
Kb. Olyan az összes mintha egy 2010-es telefont gyártanának változatlanul, az első okostelefonom volt kb. ilyen. Még a messenger is egy kihívás neki, az sem fut rajta rendesen, a videók nem mennek át, a képek is nehezen. Állandóan fogy róla a tárhely, egyre kevesebb dolog van rajt, mégis állandóan hisztizik hogy csutkára tele van. Az akksi is egy vicc kategória, ha komolyabban használva van, simán van hogy percenként egy százalékot csökken. A bekapcsolás is legalább 3 perc neki és 5 perc mire észhez tér.ápr. 5. 12:33
1/21 anonim 

válasza:

Gondolom valami ezer éves, alsó kategóriás A szériáról van szó a kérdésedben. Az nyílván gagyi, de középkategóriában jó telefonkat gyárt a Samsung, azért szeretik sokan.
2/21 Ypszilon1980 

válasza:

Abszolút semmi igaz nincs abban, amiket írsz. Lehet neked rossz tapasztalataid vannak, de így ebből egy szó sem igaz. Nálam fut minden rendesen, messengeren minden videó, minden rendben van vele, sosem fagy le vagy áll le.
3/21 anonim 

válasza:

Az enyémmel nincs semmi gond (A52s, 3 és fél éves).
5/21 anonim 

válasza:

Olyan mint amikor ordenáré ronda nőd van, de nincs szíved megválni tőle és mindig magyarázkodsz miatta hogy jól főz, jó az ágyban stb, közben meg külön szobában alszotok és minden este poharas levest eszel mikrózott pattogatottkukoricával. 2-3-nak is ilyen nője lehet. :D
Ja és az ilyenek mesélik mindenkinek hogy ők az ájfón árának tizedéből százszor jobb telefont vettek. Laptopjuk ára is fele egy macbookénak, és fél óra alatt bányászta ki az összes bitkoint és még csak nem is melegszik.
Az ilyen embereknek azt sem szabad elhinni amit kérdeznek.
7/21 anonim 

válasza:

Nem értem, miért kell egy kalap alá venni az összes A szériás Samsungot az A0x-től (gyanítom, a tied is ilyen, és nem is új) az A5x-ig, mellesleg régen volt A80 is. Ráadásul ennek semmi köze a tárhely méretéhez, mert gyenge telefont is kaphatsz pl. 128GB-tal. Tehát beleestél a gyengébb intellektusú (=h*lye) emberek hibájába, és egyetlen apróság alapján messzemenő következtetést vonsz le (=általánosítasz) az összes távoli rokonáról is.
8/21 anonim 

válasza:

2010 óta használod, akkor lehet egy új aksi segítene,
memóriakártyával is lehet bővíteni.
9/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerintem nem sikerült értelmezni amit írtam, ez a telefon olyan mint egy 2010-es. Akkoriban jutottam hozzá az első okostelefonhoz, az volt kb. ilyen.
ápr. 5. 19:01
10/21 anonim 

válasza:

Szerintem nem sok 2010-es telefont láttál még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!