Mindenki szereti méreg drága Samsungokat?
Nem mindenki szereti méregdrága Samsungokat.
Az olcsóbb tipusok is megteszik amit kell.
Tojok a márkanévre.
Amikor a mostani S10+-t vettem, ez tudta azt, amit elvárok, ennyi. Az előfizetésem mellett elviselhető volt az ára, a havi részlete.
Előtte S8+ volt, de azelőtt Lg, előtte Sony.
Mindig az akkori felső kategória.
Mert nem fészbúkra kell, melóban és saját hobbicélokra is nagyon kihasználom a képességeit.
Ha más márkában találok majd nekem kellő képességeket, akkor nem Samsungra cserélem le.
Utóirat:
Nem kényszer drága Samsungot venni.
Ha meg nem akarsz azt, mit izgat, mennyibe kerül?
Amúgy a versenyképes tulajdonsággal rendelkező telók más gyártónál is ott vannak árban, ahol a Samu.
Mármint csúcskategóriában.
Az alsó-közép kategória esetleg lehet, hogy túlárazott a konkurenciához képest, nem igazán figyelem azokat az árakat.
A Xiaomi csúcsmodelljei ott jártak régebben az S-család szintjén alacsonyabb áron, de már ők is rájöttek, hogy a jóért sokat lehet kérni.
Samsung? 😂
Minden idők egyik legjobb telefonja az iPhone XS!
Én 4-5 évente költök egy csúcskategóriás készülékre 15 év alatt, ez a mostani a 4. telefonom. A legelső 2008as készülék is használható. A mai napig, néha bekapcsolom őket.
Mellette van céges telefenomon 15 éve, már volt 20 darab alsó és középkategóriás, átlagban évente cseréli a cég, mert tönkre mennek.
A feleségem is nagyjából 2 évente veszi az olcsó telefonokat, mert belassul a frissítésektől, akad az akku fele annyit bír egy év után. Ő 15 év alatt 2x annyit költött telefonra, mint én, a cégem meg 5x annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!