Tényleg rossz ötlet volt 4G telefont venni mert bizonyos helyeken nem müködik?
Figyelt kérdés
Adott egy Xiaomi Poco C65 256gb készülék amit megrendeltem, Pesten dolgozom és egy ismerősöm azt mondta, hogy Pesten bizonyos helyeken már csak 5G működik és bizonyos helyeken nem fogok tudni vele mobilnetezni. Az emberünk csak hallott valami hülyeséget vagy ez tényleg igaz, mert a 3G-t is csak most három éve kapcsolták le és rengeteg gyártó ad ki még középkategóriás telefonokat is csak 4G támogatással tehát a 4G-t illene mèg tovább működésben tartani.ma 11:40
1/5 retektorta válasza:
Ez nem igaz, illetve pont fordítva. 5G nem működik sok helyen.
2/5 anonim válasza:
Én ki is kapcsoltam az 5g-t mert nekem se mindig müködött. Nyugi 4g mindenhol van és működik.
3/5 anonim válasza:
4g mindenhol van és működik, nyugi. A legtöbb embernek hiába van 5G a telefonjában, vagy kikapcsolja, vagy nem is támogatja az előfizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!