Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon márka a legjobb...

Melyik telefon márka a legjobb ár érték arányban manapság?

Figyelt kérdés
Androidos telefonok közt.
jan. 31. 03:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Elfelejtettem mondani, hogy én a Mobilarénát ajánlanám bizonytalanoknak. Van tesztjük mindenről és össze is hasonlítják őket a hasonló kategóriás konkurenciával. Mindent indokolnak, nem érzelmi alapon ajánlanak.
jan. 31. 12:48
 12/23 Mad Max2 ***** válasza:
46%
Motorola
jan. 31. 13:40
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Nehéz megmondani, szinte minden márkának van 1-1 “kiugró típusa”, ami sokkal jobb a többinél, nagyon vonzó, és nem is releváns csak az ár-érték arányt nézni, mivel mindenkinek mások az igényei! Például van egy telefon, ami 99%-ban jobb a másiknál, de tegyük fel, hogy valaki pont azt a másikat fogja választani, mert a maradék 1%-ban az pont abban jobb, ami Neki kell.
jan. 31. 19:46
 14/23 anonim válasza:
9%
+1 a Mobilarena és Tech2 oldalakra. Ott vannak időnként összegzések is, hogy mit érdemes venni bizonyos ársávban.
jan. 31. 20:57
 15/23 anonim ***** válasza:
14%

Sajnos Motorolat vettem, kínai hulladéknak érezni.

Remélem hamarosan Google, Samsung tudom cserélni.

febr. 1. 01:10
 16/23 anonim ***** válasza:

Nincs legjobb ,ár érték aråny ,

neked kell tudnod hogy milyen renszert szeretnél android vagy Iphone

Andridbol tiszta Androidot ami salang mentes ,vagy modositot keresel ,samsung,és társai,

döntsd el mit szeretnél és olvas utána külföldi oldalakon Fentartásal olvas .

febr. 1. 07:19
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Samsung, a 7 év frissítés miatt. A "Sziamiau" is jó lenne, de nem kap ennyi ideig támogatást. Az órám egyébként ilyen márkájú. Alig múlt 1 éves, de vannak vele szoftveres furcsaságok. Pl. minden ébresztési időpont ki van törölve, ébresztés a menüben kikapcsolva, mégis minden reggel 6-kor ordít mint a vadszamár. Gyári resettel sikerült kiütni ezt az agyából, addig ragaszkodott hozzá. De van, hogy csak úgy random napjában többször újraindul. Én emiatt kcsit csalódtam ebben a márkában. Csúcs telefonjaikat is nézegetve, a katalógusadatok nagyon impozánsak. De kézbe véve, az a fura kopogós tejfölösdoboz szerű műanyag nagyon kontarsztos az árcédulához képest. Egy Samsung árban még drágább, de ott üveget, alut, titánt kapsz legalább. Ha a külsőn ennyit spórolnak, mi lehet belül, ami nem látszik?!

Az ilyen ritkább egzotikus kínai márkákat meg azért sem merem venni, mert hol van szervize? Lehet hozzá alkatrészt kapni? Tartozékokat? Egy egyszerű tokot kapok hozzá bármelyik boltban? Egy adott modellre egy-két év után már senki nem is emlékszik, hogy volt ilyen. Sokszor marad a net feltúrása, meg a kínából rendelés. Én ezzel sem szívesen vesződnék.

febr. 8. 09:13
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha telefont akarsz venni csak a Samsung vagy az Apple, Xiaomi felejtős, az egyik legrosszabb márka amit valaha használtam.
febr. 8. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem pedig pont az Apple és Samsung volt szar. A Xiaomi vált be, az az egyik legjobb márka, amit valaha is használtam. Éppen ezért érdemes mindenkinek kitapasztalnia, hogy mi a jó neki, nem mások véleményére adni. Vagy legalább ne az itteniekére, hanem pl. Tech2 Laciéra.
febr. 8. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként szánalmas, hogy itt mindenki le van pontozva, akinek nem a Samsung vagy az Apple a kedvence.
febr. 8. 13:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!