Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet úgy használni a...

Hogy lehet úgy használni a Whatsappot, hogy a másik ember ne tudja meg, ha elolvastam az üzenetét?

Figyelt kérdés
Vki így ír nekem, mindig két pipás minden üzenetem neki, ám fekete pipák, ami azt jelenti, hogy elküldtem, megkapta, de nem olvasta, ami még akkor sem változik más színűvé (az enyém kék, ha olvasta is, de anyukám telefonján fehér), miután válaszolt, és még a legelső üzenetem sem lett olvasott színű pipás napokkal, hetekkel ezelőttről. Hogy lehetséges ez? Vmi mutyizással?

ma 17:25
 1/6 A kérdező kommentje:

Pláne párkapcsolati kérdés is, pláne miután felültett az első randinkon, se kép, se hang, eltűnt két napra, majd előkerül azzal, hogy az anyukáját vitte kórházba... Szeretnék hinni neki, de rögtön az a hasonlat jutott eszembe, hogy a kutya megette a házifeladatomat... Ez már két kérdőjel is, hogy bízhatok-e egy ilyen mutyizós emberben, ezt megszavaztatom egy külön kérdésben, gyertek szavazni az ismerkedés kategóriába!

Itt most a hogyan érdekel, hogy hogy csinálja, hogy nem látom, ha olvasta...?

ma 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugy allitotta be.

Amugy hazudik.

Rugd ki!

ma 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:

De hol lehet ezt beállítani...?

Whatsappon belül? Mutyizási beállítási mód...? 😮

ma 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki lehet kapcsolni ezeket az alkalmazásban.
ma 17:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Nahát! És ennek mi értelme van? Hogy ne is értesüljön semmilyen üzenetről vagy hívásról...?
ma 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Beállítások adatvédelem olvasási visszaigazolás és kikapcs.

Ettől még értesítést kap az üzenetekről.

ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!