Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon márka a legjobb...

Melyik telefon márka a legjobb ár érték arányban manapság?

Figyelt kérdés
Androidos telefonok közt.
jan. 31. 03:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Samsung
jan. 31. 05:29
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Én nagyon elégedett vagyok a Xiaomival. Egyedül a kínai telefonok képernyőjétől nem kapok kötőhártya gyulladást. Mindegyiket legalább 4 évig probléma mentesen tudtam eddig használni. És nem kerülnek többszáz ezerbe.
jan. 31. 06:43
 3/16 anonim ***** válasza:
6%
Csakis az iPhone. 🤫😉👍👌🤷‍♀️
jan. 31. 09:55
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a honor (iphoneom van)
jan. 31. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki mást fog mondani.Az meg egy másik kérdés hogy akkora bunkók is mindig lesznek akik androidos kérdésre iphone-os választ adnak.😀
jan. 31. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Márkát de még konkrét típust sem igazán érdemes írni, hiszen a gyártók készülékpalettája és azok árai is folyamatosan változnak. Ha a jó ár/érték arány a fontos, akkor előtte érdemes tisztázni, hogy mire használod a telefonodat. Ha mondjuk nem szoktál fotózni, akkor ezzel a paraméterrel nem kell foglalkozni, ha viszont szoktál, akkor hiába írunk neked olyan telefont, ami mindenben jó, csak pont a kamerája béna.

Általánosságban maximum annyit merek írni, hogy ha nem használod a telefont semmi extrémre és nincsenek magas elvárásaid, akkor mindig a középkateógira készülékei a legjobbak ár/érték arányban. Ez alatt a 100-200 ezres sávot értem nagyjából. Ezekre jellemzően már van értelmezhető távon is szoftveres támogatás és van olyan hardverük, ami 3-4-5 év múlva is hozza az elvárt minimumot.

jan. 31. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Első ránézésre ár-érték arányban a Xiaomi, de én abban már számtalanszor csalódtam.. az én szememben egy Samsung sokkal megbízhatóbb, azzal még nem volt bajom.
jan. 31. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Google Pixel
jan. 31. 12:42
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy a hatos is mondta a 100 körüli telefonok már általában jók általános igényekre. Leginkább úgy határozható meg mit érdemes venni, hogy mennyit szánnál rá és azon belül lehet mazsolázni. A három legnagyobb gyártó az Apple, Samsung és Xiaomi. Mindenki más jóval kisebb, de bizonyos más modellek mindig versenyképesek (ez változhat ahogy az árak is változnak, a legtöbb aktuális telefon feltűnően olcsóbb lesz ahogy telik az idő). Sajnos így 2025 elején oda jutottunk az idei telefonok a három nagytól mind elég nagy csalódásnak tűnnek. Felosztották maguk közt a piacot és jól érzik magukat mivel a legtöbb felhasználó nem szokott váltani ökoszisztémát ha egyszer beleszokott. Illetve ha szeretnél kalandozni kevésbé hivatalos márkák között akkor vannak olyanok amik olyan helyekről mint az Alza beszerezhetőek, de garanciáztatásuk macerás lehet.
jan. 31. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
Nekem 250 Euro max amit ki adok telefonra és Pl nekem Motorola vagy Pixel telefonok a megfelelö más nem tetszik annyira.
jan. 31. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!