Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t nem frissítem Android 20-ig,csak Android 17-ig, abból lehet valami baja a telefonak?
Figyelt kérdés
jan. 24. 09:30
41/43 anonim 

válasza:

Akkor az nyád csáját, tessék. Ez volt a személyeskedés. Megkérhetnélek, hogy ha ezentúl bármikor látsz olyan hírt, hogy egy frissítés hibás volt - minden szoftverben vannak hibák, ebben remélem kiegyezhetünk - akkor nem fosod ide a linket? Cserébe én sem fogok idesz..rni minden kib..szott idiótát, aki elkezd hisztizni, hogy az évek óta nem frissített sz..rján nem indul el valamilyen app? Vagy aki telef..sa a telefonját vírusokkal, mert nincs ami befoltozza a biztonsági réseket?
42/43 Szirty 

válasza:

"Akkor az nyád csáját"
Hasonló jókat neked is!
"...mert nincs ami befoltozza a biztonsági réseket?"
A vélt vagy valós biztonsági réseket... Így pontos.
"Megkérhetnélek, hogy ha ezentúl..."
Én is megkérnélek, hogy ha írsz, akkor szorítkozz a lényegi mondanivalóra normális, emberi stílusban.
43/43 anonim 

válasza:

"A vélt vagy valós biztonsági réseket... Így pontos."
A vélt vagy valós agybajoddal menj már el orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!