Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t nem frissítem Android 20-ig,csak Android 17-ig, abból lehet valami baja a telefonak?

"Te amúgy autista vagy?"
Köszönöm a kérdést, nincs orvosi szempontból hiteles zárójelentésem ami ezt cáfolná vagy megerősítené.
Te amúgy baromarcú vagy?
Hát ehhez meg nem kell orvosi zárójelentés, elég elolvasni amit írsz nekem.
"Én meg linkeljek ide minden cikket a telefonokban lévő biztonsági hibákról"
Nem kell. Tudom hogy vannak ilyenek.
Még mindig arról van szó hogy a frissítést nem szélsőségesen kell kezelni, ahogyan te is kezeled.
A frissítés legtöbbször nem okoz problémát (bármi is legyen pontosan mögötte, amit ugye nem tudunk, csak elhisszük hogy azért van mert az _nekünk_ jó).
Néha azonban okoz.
Ezt érdemes figyelembe venni.
Még mindig nem jött át hogy erről beszélek?

Drága autista monomániás barátom, aki mást sem csinálsz, mint egy hetes kérdésekre linkelgetsz be folytatólagosan egyáltalán semmihez nem kapcsolódó másik kérdéseket!
"Nem mindenki akarja telepíteni a gyártó legújabb adathalász megoldásait azzal a hangzatos indokkal hogy az up to date készülék biztonságosabb."
Továbbra is ez az állításod, ami nettó idióta, haszontalan, sőt egyenesen káros tanács. Ezt szerintem helyezd fel magadnak oda, ahová gondolod és töröld ki ezt a kérdést az emlékezetedből, foglalkozz mással, már ha tudsz.

"Továbbra is ez az állításod, ami nettó idióta, haszontalan, sőt egyenesen káros tanács."
Még mindig nem ez az állításom!

"Akkó f..sznak írtad le és a f..sznak nem fejezed már be a vergődést?"
Azt te csinálod. Én csak reagálok arra amit írsz.
"...mert kicserélnek egy default beállítást"
Nem ez okozhat problémát. De már leírtam.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!