Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t...

Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t nem frissítem Android 20-ig,csak Android 17-ig, abból lehet valami baja a telefonak?

Figyelt kérdés

jan. 24. 09:30
1 2 3 4 5
 21/43 Szirty ***** válasza:
febr. 1. 09:15
 22/43 anonim ***** válasza:
Te amúgy autista vagy? Innentől minden szoftverfrissítéssel kapcsolatos hírt és kérdést ide fogsz linkelni? Én meg linkeljek ide minden cikket a telefonokban lévő biztonsági hibákról, amiket kihasználva pénzt vagy adatokat lopnak? Neked van életed ezen kívül? Teljesen nyilvánvalóan nincs igazad, ezért sem mertél válaszolni egy kérdésemre sem. Nincsenek barátaid akikkel foglalkozhatnál?
febr. 1. 10:09
 23/43 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha rááldoztál volna 2 másodpercet a kérdésre, akkor tudnád, hogy a home gombra beállított eddigi default funkció változott meg, amit nyilván át lehet állítani. Ó, istenem...
febr. 1. 10:23
 24/43 Szirty ***** válasza:

"Te amúgy autista vagy?"

Köszönöm a kérdést, nincs orvosi szempontból hiteles zárójelentésem ami ezt cáfolná vagy megerősítené.

Te amúgy baromarcú vagy?

Hát ehhez meg nem kell orvosi zárójelentés, elég elolvasni amit írsz nekem.

"Én meg linkeljek ide minden cikket a telefonokban lévő biztonsági hibákról"

Nem kell. Tudom hogy vannak ilyenek.

Még mindig arról van szó hogy a frissítést nem szélsőségesen kell kezelni, ahogyan te is kezeled.

A frissítés legtöbbször nem okoz problémát (bármi is legyen pontosan mögötte, amit ugye nem tudunk, csak elhisszük hogy azért van mert az _nekünk_ jó).

Néha azonban okoz.

Ezt érdemes figyelembe venni.

Még mindig nem jött át hogy erről beszélek?

febr. 1. 10:49
 25/43 anonim ***** válasza:

Drága autista monomániás barátom, aki mást sem csinálsz, mint egy hetes kérdésekre linkelgetsz be folytatólagosan egyáltalán semmihez nem kapcsolódó másik kérdéseket!

"Nem mindenki akarja telepíteni a gyártó legújabb adathalász megoldásait azzal a hangzatos indokkal hogy az up to date készülék biztonságosabb."

Továbbra is ez az állításod, ami nettó idióta, haszontalan, sőt egyenesen káros tanács. Ezt szerintem helyezd fel magadnak oda, ahová gondolod és töröld ki ezt a kérdést az emlékezetedből, foglalkozz mással, már ha tudsz.

febr. 1. 11:14
 26/43 Szirty ***** válasza:

"Továbbra is ez az állításod, ami nettó idióta, haszontalan, sőt egyenesen káros tanács."

Még mindig nem ez az állításom!

febr. 1. 11:28
 27/43 anonim ***** válasza:
Akkó f..sznak írtad le és a f..sznak nem fejezed már be a vergődést? :) Nem lesz attól káros vagy nem javallott egy telefon frissítése ÉVEKIG, mert kicserélnek egy default beállítást egy tök felesleges funkcióra. Erre ezt is idehányod, bár nem tudom minek.
febr. 1. 16:16
 28/43 Szirty ***** válasza:

"Akkó f..sznak írtad le és a f..sznak nem fejezed már be a vergődést?"

Azt te csinálod. Én csak reagálok arra amit írsz.

"...mert kicserélnek egy default beállítást"

Nem ez okozhat problémát. De már leírtam.

febr. 1. 17:20
 29/43 Szirty ***** válasza:
febr. 8. 12:01
 30/43 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy neked mi a f..sz baj lehet az életeddel. Valakinek sz..r az ezer éves telefonjában az aksi és most jaj, tuti a frissítés nyírta ki. A frissítésbe direkt beleírnak a fejlesztők ilyen aksi tönkretevő dolgokat, amik semelyik másik telefonon nem jönnek elő, csak a kérdezőjén, brühühü. Mondd, te ennyire ostoba vagy?
febr. 8. 12:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!