Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t...

Ha a Samsung Galaxy A16 4G-t nem frissítem Android 20-ig,csak Android 17-ig, abból lehet valami baja a telefonak?

Figyelt kérdés

jan. 24. 09:30
1 2 3 4 5
 31/43 Szirty ***** válasza:

Kollégámnak is ez volt.

Frissült kérdés nélkül a telefon. Addig egy töltéssel 5 napig ment, utána egy napig.

Nem tudom mi okozhatta.

Talán az egyébként nem öreg akkumulátor éppen akkor mondta be az unalmast.

Ki tudja?

febr. 8. 12:58
 32/43 anonim ***** válasza:
Hogyne, az én unokahugomnak a szomszédjának a kollégája meg frissítette a telefonját és azóta 3 évig bírja egy töltéssel a telefon, cserébe nőtt egy fül a seggére. :)
febr. 8. 13:03
 33/43 Szirty ***** válasza:

Tudjuk hogy messziről jött ember azt mond amit akar.

De ne felejtsd el hogy te ugyanolyan messziről jöttél, vagy még ennél is messzebbről...

febr. 8. 13:13
 34/43 anonim ***** válasza:
Na jó, neked tényleg valami bajod van :D
febr. 8. 13:38
 35/43 Szirty ***** válasza:

Nem értetted a választ?

Lefordítom egyszerűsített szókincsű változatra:

Amit te irkálsz az ugyanúgy "hiszi a piszi"...

febr. 8. 13:40
 36/43 anonim ***** válasza:
De értettem te szerencsés, csak nem látod a fától az erdőt. Ideírsz nekem valami ökörbaromságot, hogy a 4 napig bíró (!!!) aksi hirtelen 1-re romlott mert sajt és akkor az én sztorim hihetetlen? :) Nahát! Ironikus, nemde?
febr. 8. 14:07
 37/43 anonim ***** válasza:
És egyébként a lehető legnagyobb jóindulattal írom, hogy te nem vagy minimum aspergeres?
febr. 8. 14:08
 38/43 Szirty ***** válasza:

A lehető legnagyobb jóindulattal személyeskedsz? :)

Nincs itt egy kis ellentmondás?

febr. 8. 14:19
 39/43 anonim ***** válasza:
Nem, nem személyeskedek, láthatóan elég nehezen megy neked a kommunikáció. Tehát?
febr. 8. 14:29
 40/43 Szirty ***** válasza:

"Nem, nem személyeskedek"

Nem tudod mit jelent a személyeskedés?

Durva érvelési hiba egy vita során amikor a vitapartnered személyét támadod az álláspontja helyett. Sértegeted, vélt vagy valós személyes érdekeire hivatkozol. Éppen ezt csinálod.

"Tehát?"

Milyen választ is vársz tőlem a lenéző, személyeskedő provokatív kérdésedre?

Nem, nincs orvosilag megállapított személyiségzavarom vagy egyéb mentális betegségem.

Neked van? :)

febr. 8. 15:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!