Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iphone-t vegyem?

Melyik iphone-t vegyem?

Figyelt kérdés

Egyel régebbi generáció pro verzio vagy ujabb sima?

Ha csak a teljesítményt nézzük akkor melyik éri meg jobban?

(És ha a teljes keszuleket?)

En most 12pro es 13-at neztem.

De ugy atlagban nagyjabol ugyanannyi az elozo pro es az uj sima.

Melyiket es miert venned?

jan. 18. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De hozzátéve, hogy ha használt telefon akkor S22 Ultra. Az pl. messze jobb mindkettőnél és időtállóbb is. Ha soknak tűnik árban, akkor S21 Ultra.

Szerencsére ezeknek a használt ára elég rendesen beesett, viszont időtállóbbnak bizonyultak, mint a korabeli iPhone-ok.

jan. 19. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Az iPhone SE 3 valóban jó alternatíva, a 64 GB modell használtan 70-80.000 Ft körül megy.

A hátránya, hogy csak 5,4 hüvelykes a kijelző, IPS LCD (a feketének is van háttérvilágítása, de szép a képe), illetve nagy a káva (rossz a képernyő-test arány). Viszont az összes hátránya csak a kijelző (valamin kellett spórolni, hogy jó árban legyen).

Az előnye, hogy a hardver még a mai napig nagyon erős és gyors, gyakorlatilag nincs olyan alkalmazás, vagy játék, amit ne futtatna. Tudja az 5G-t, én 800 Mbit/s sebességet is mértem vele mobilinternetről. Legalább az évtized végéig kap szoftveres támogatást. Bár egy kamerája van, de az jó fotókat készít.

Ha nem zavar a kis kijelző és káva, akkor megéri ez a telefon.

jan. 20. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

SE3 4,7" mint az iPhone 7.

Annak a telefonnak csak hátránya van, ne ajánljuk senkinek.

Maximum céges telefonnak.

jan. 20. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"Viszont az összes hátránya csak a kijelző"

Micsoda? Ócska a hangszóró. Az üzemidő maga a vicc. Az alap tárhelye kb. zéró, a memóriája manapság bizony már kevés lesz, hiába az erős SoC, ráadásul a kamerája is hitvány a mai sztenderdekhez képest, ráadásul csak egyetlen hátlapi kamera van. Annak a telefonnak előnye nincs jóformán.

jan. 20. 19:15
 15/16 A kérdező kommentje:

A mostani se-t(ezek szerint Se3)

nem akartam semmikepp venni.

Esetleg ha új modell jönne ki?

Fog kijonni es ha igen milyen lesz?(neharagdujatok nem neztem utana ennek)

jan. 20. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:

iPhone 14 lesz, USB C-vel és 1 kamerával, 8GB RAM-mal.

60HZ-es kijelzővel.

Instagramra, Tiktokra teljesen jó, meg az átlag userek nagy részének.

Akinek több kell az meg úgy is vesz Pro-s iPhone-t.

jan. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!