Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Éppen telefon vásárlás előtt állok és azon gondolkodok hogy milyen telefont vegyek.
A Samsung az biztos nem tehát így inkább az iphone.
Nem akarok amúgy 300-400-500... Ennyi pénzt rá költeni.
A választások most kettő között van iphone 11 12
Szerintetek melyik a jobb?
aug. 5. 09:50
2/3 anonim válasza:
Na most tényleg, meg kell kérdezni, hogy melyik a jobb, a régebbi, vagy az újabb és drágább... :)
A 12 a jobb, de ha nincs pénzed LEGALÁBB a 13-masra, akkor én ezt elengedném. A 11 már kissé őskövületnek számít, lassan a támogatásból is kiesik, a 12-höz képest pedig egy 13 nem annyival drágább, mint jobb.
Az iPhonok drágák, amit olcsón megkapsz, az nem véletlenül annyi amennyi.
3/3 anonim válasza:
Nekem 11 van , viszont kapja még egy jó ideig a frissítéseket :) De én 12-őt vennék , mert mégis csak újabb , és 1 évvel tovább kapja a frissítéseket , illetve egy kicsivel jobb mint a 11 , de nincs akkora különbség , viszont nem sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!