IPhone 11 pro vagy iPhone 12? Melyiket vegyem meg inkább?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 13:16
1/9 anonim válasza:
11 Pro sokkal jobb üzemidőt megy, én így azt venném inkább.
3/9 anonim válasza:
nekem 11 pro van és bizony-bizony mondom néktek: nem vennék 12-t! :D
4/9 anonim válasza:
Szerintem 12-t vedd. Üzemidő és telefotó kamera szól csak a 11 Pro mellett.
5/9 anonim válasza:
#4.Üzemidő hatalmas érv, fölig az amúgy is pocsék üzemidővel rendelkező iPhone-k esetén.
A 11 Pro már a konkurenciához mérten is tűrhetőnek számít, de még a jótól az is messze van...
6/9 anonim válasza:
1 napot simán bír mind. De, ha a -et választja akkor elesik attól, hogy évvel fiatalabb a telefon. Ami szerintem fontosabb, mint +1 óra képernyőidő.
Kamerája is sokkal jobb a 11-nek. De, ha kell a telefotó, akkor értelemszerűen a 11 Pro lesz a jobb választás.
7/9 anonim válasza:
De, ha a 11-et* választja akkor elesik attól,
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok:
Két hibát is észrevettem az irományomban. Először is "1 évvel fiatalabb", a másik pedig "Kamerája is sokkal jobb a 12-nek*."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!