Iphone 11 vagy Iphone 12 mini?
Sziasztok!
Nemsoká szeretnék venni egy új telefont, és a fenti kettő ami úgy nagyon tetszik. Most egy iPhone 6s-em van, tehát nagy váltás lenne, csak 32 gigás amiből csak 21-et használok, szóval egyértelműen mindkét esetben a 64 gigás verziót választanám. Tehát arra lennék kiváncsi, hogy melyik jobb ezek alapján:
-kamera
-akkumlátor
-használat (mármint melyiket kényelmesebb használni)
-valamint, hogy melyik színállás a legjobb belőlük
Azok írjanak akik értenek az ilyen dolgokhoz, vagy éppen van nekik valamelyik ezek közül.
Köszi! :)
1. Ne a 64 gigásat válaszd, legalább 128giga. Ha fontos a kamera, akkor 64 giga bőven nem lesz elég.
2. Iphone 12 mini az akkumlátoron kívül mindenben jobb.
3. A product red a legszebb szerintem.
Igazából nem feltétlen fotózásra kéne, tehát nem fotózok le pl. minden kaját amit megeszek, vagy ilyesmi, a kamera igazából azért fontos ha már képet csinálok akkor szépet :D Így szerintem magamat ismerve a 64 giga is elég lenne, de még nem tudom, lehet mégis 128 gigásat választok.
A legfontosabb szempont ezek közül nekem az akkumlátor viszont.
És nekem a piros nem tetszik 😅 De köszi így azért kicsit előrébb vagyok. Mások véleménye is érdekel szóval még várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!