Iphone 11 vagy Iphone 12 mini?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsoká szeretnék venni egy új telefont, és a fenti kettő ami úgy nagyon tetszik. Most egy iPhone 6s-em van, tehát nagy váltás lenne, csak 32 gigás amiből csak 21-et használok, szóval egyértelműen mindkét esetben a 64 gigás verziót választanám. Tehát arra lennék kiváncsi, hogy melyik jobb ezek alapján:
-kamera
-akkumlátor
-használat (mármint melyiket kényelmesebb használni)
-valamint, hogy melyik színállás a legjobb belőlük
Azok írjanak akik értenek az ilyen dolgokhoz, vagy éppen van nekik valamelyik ezek közül.
Köszi! :)
2021. máj. 26. 19:40
21/25 anonim válasza:
+Van aki a telefonon szereti tartani a dolgait.
22/25 Morzsi007 válasza:
Persze, mindenki ott tárolja, ahol szeretné meg tudja.
Csak én a 4K-s Dolby Vision videókat nem a telefonon akarom nézegetni 5,4”-on, a fotókat meg inkább fénykép formájában albumba. 😁
23/25 A kérdező kommentje:
Szombaton megvettük a szajrét 😎 végül 128 gigás fekete 12 mini lett. Nagyon de nagyon jó! Köszi mindenkinek! Imádom benne, hogy van egy enyhe kékes beütése, és ez sokkal jobban tetszik így mint a kék, mert abból sajna nem volt 128 gigás verzió ott, ahol vettük. Iszonyatosan jó a kamera, végre nem kell hd filtert tennem a képekre, hogy jól nézzenek ki 😅 Ráadásul az akkumlátor is 100x jobb, mint a régié. Azt nagyjából 10-szer kellett töltenem naponta. Az újat elég 1-2x. Remélem azért ahogy telik az idő, ezt nem kell azért majd napi 10x tölteni 😂
2021. jún. 21. 09:43
24/25 anonim válasza:
Az iphone 12 mini mennyi ideig bírja egy nap töltés nélkül?
25/25 A kérdező kommentje:
Hát ezt igy oraban meghatarozni nem tudom. Este kap toltest, masnap vegig kibirja. Ha egesznap hasznalom akkor nem birja ki. De ez minden telefonnal igy van szerintem.
2021. aug. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!